søndag den 2. oktober 2011

Juniors store dag

I går var juniors store dag - nemlig den dag han skulle døbes. Vi havde fået en lørdagsdåb i samme kirke som husbonden og jeg blev gift i for 2 1/2 år siden, så det syntes vi dejligt passende. Langt de fleste af gæsterne komme også langvejs fra, så det var rigtig dejligt, at det kunne blive en lørdag.

Som sådan en dag sig hør og bør var der en vis del kaos i løbet af dagen, og natten før var junior desværre også temmlig umulig, og ville helst ikke sove særlig meget.

Men vi kom under alle omstændigheder ned i kirken tiden, og fik puttet ham i den fine dåbskjole. Ind i kirken kom vi... og så startede sirenen ellers :o) Generelt har junior lidt af et temperament, og han var bestemt ikke specielt tilfreds. Men da det blev vores tur ved døbefonten, og han fik vand i håret, ja - så faldt han i søvn - lol.


Det var jo det fineste vejr i går, så der var rig mulighed for at få taget lidt billeder udenfor. Juniors dåbskjole er en som min mor har syet, og hvor hendes brudekjole indgår, og alle mine nevøer er blevet døbt i den inden, så det var lidt hyggeligt at vi også kunne bruge den :o)


Efter dåben havde vi inviteret til brunch og kage, og fordi vores hus ikke er af det største, så foregik det ude. Som den dårlige blogger jeg er, fik jeg ikke taget nogle billeder af den lækre brunch-buffet, men den bestod af følgende:

Blødkogte æg
Røræg med bacon og krydrede cocktailpølser
Italiensk fennikel spegepølse og røget spansk skinke
Hjemmelavet rullepølse med grov sennep
Lun leverpostej med ristede champignon
Pandekager med ahorn sirup


Ost i skiver, rygeost med friske radiser og gorgonzola
Hjemmelavet jordbærsyltetøj og appelsinmarmelade


Müslistykker, grovboller og softkerne rugbrød


Croissanter med chokolade


Frisk skåret frugt


Appelsinjuice


Kaffe og te

Det var virkelig lækker mad, og vi blev meget mætte. Jeg er jo lidt af en morgenmadsgris, så sådan en omgang brunch er lige noget for mig :o)

Junior fik naturligvis en masse fantastiske gaver - det var helt overvældende. Der var kun et par stykker, som skulle byttes, så det gjorde vi lige i dag.


Bagefter var der "naturligvis" kage, men jeg synes at den fortjener et indlæg for sig selv, men det kommer i morgen, for lige som snart skal jeg i biffen og se Phantom of the Opera - live from London (wauv, hvor jeg glæder mig!!!)

14 kommentarer:

 1. Tillykke med juniors barnedåb! Lyder til i havde en rigtig dejlig dag :D

  SvarSlet
 2. Tillykke med dåben og juniors fine navn! Lidt sødt, at han faldt til ro med vand i håret... måske i skulle bruge den derhjemme ;) Lyder godt nok som en fantastisk lækker brunch i har serveret og jeg glæder mig vildt til at se kagen :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med junior!

  Ser ud til I havde en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Bianca - tak, det havde vi bestemt også :o)

  Agnethe - tak, jeg synes nu ikke vand i håret rigtigt hjælper herhjemme?!? :o)

  Frk. Struds - tak, det var en rigtig dejlig dag :o)

  SvarSlet
 5. TILLYKKE til både ham og jer, det ser ud som om I havde en skøn dag - og sikke noget lækkert mad :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 6. Tak Birthe :o) maden var virkelig lækker, og vi havde en rigtig dejlig dag :o) Knus

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med barnedåben. Sikke dejlig mad, og mange flotte gaver :-)

  SvarSlet
 8. Tak Therese :o) Vi havde en rigtig dejlig dag og var også glade for både mad og gaver... håber også at I får en god dag når I kommer så langt :o)

  SvarSlet
 9. Hej Camilla.

  Jeg skal snart holde barnedåb for min lille pige og har besluttet at det skal være til en omgang brunch. Jeg søger derfor inspiration og begyndte først at søge blandt de blogs jeg allerede følger. Nu fandt jeg jo så ud af at du også serverede brunch, så jeg ville høre, om du lavede det hele selv eller bestilte udefra - og i så fald hvor!?
  Ih... Jeg mangler inspiration til den slags. Du har ikke tilfældigvis taget billeder af maden eller borddækningen? For jeg er sikker på det ser SÅ godt ud ;-) Så du kan betragte dette som et stort kompliment! ;-)

  Mvh.

  Jeanet (http://tykmenglad.blogspot.dk/)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jeanet,

   Jeg lever lidt efter princippet, at til de helt store fejringer vil jeg helst lave så lidt som muligt :o) Derfor fejrede vi barnedåb et sted, hvor der var sørget for det hele - mad, bordopdækning, rengøring osv. Vi holdt det i festlokalet ovre ved Skansebadet - det lyder måske mærkeligt, men det var et SKØNT sted! Der var super service, og maden var såååå lækkert. Desværre tog jeg ingen billeder (damn!!), men i kampens hede glemte jeg det simpelthen.

   Vores borddækning var meget enkel - hvidt i hvidt og så med nogle servietter med små nuttede bamser på :o)

   Slet
 10. Mange tak for det hurtige svar! :-) Jeg har allerede lejet et lokale (Thomas Boss Gade ved Brandstationen), så nu skal jeg bare have fundet ud af maden. Så må vi se om det skal bestilles udefra eller om jeg selv ender med at lave det - men jeg kan helt klart følge din argumentation om at lave så lidt som muligt den dag.

  Endnu en gang tak :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt :o) Beklager, at jeg ikke kunne hjælpe mere :o) Men jeg tænker, at det nok kan lade sige gøre at lave det selv - jeg ville nok vælge en menu, hvor så meget som muligt kan laves på forhånd - dagen er nemlig en smuuuule stressende :o)

   Held og lykke med det hele - og god fornøjelse

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...