torsdag den 6. oktober 2011

"Lidt kongelig har man lov at være" og en længe ventet kogebog til moi :o)

Som de siger i BilledBladets reklamer - lidt kongelig har man lov at være... Det har betydet, at jeg satte mig mor på et STORT arbejde, da jeg spurgte om hun ville strikke Kronprinsesse Marys tæppe til Junior. Det ville hun naturligvis gerne, men jeg tror ikke at nogle af os havde forestillet os hvor stort et arbejde det ville være! Hun har strikket og strikket og strikket... men nu er det endelig færdigt, og det er bare sååååååå flot :o)


Tak mor :o)

I dag hvor jeg var en tur i Føtex, ja så kom nedenstående med hjem... jeg har længe gerne villet have den, men har ikke fået taget mig sammen til at købe den, men til 69,- så kunne jeg ikke lade være! Jeg glæder mig enormt til at få prøvet en masse af de lækre opskrifter :o)15 kommentarer:

 1. ihh hvilke Føtex har du købt den i?. Jeg leder sådan efter den på dansk :)

  SvarSlet
 2. Den var i deres weekend avis, så jeg vil tror at den er i alle Føtex'er :o) Men ellers var det den i Nørresundby :o)

  SvarSlet
 3. Ja, den bog står også på min indkøbsseddel :-)
  Skønt royalt tæppe du har fået til junior.

  SvarSlet
 4. hvor er det tæppe smukt. Junior er en heldig dreng

  SvarSlet
 5. Smukt tæppe til Jeres lille dreng... og uhm, sikke kager ;-)

  SvarSlet
 6. Alletiders kagekogebog bruger den selv flittigt, har ikke prøvet at nogen af kager er mislykkedes eller at det ikke har smagt godt. God bagelyst

  SvarSlet
 7. Jeg har også sat min mor til at strikke et "prinse"svøb til vores lille, har bestilt det i sart grøn.

  God weekend.

  SvarSlet
 8. Nanna - det kan jeg godt forstå :o) Det er jo også temmelig billigt. Tak, jeg synes også tæppet er skønt

  SushiStegen - tak, ja han er en heldig lille dreng :o)

  Kirsten - ja, tæppet er meget smukt. Jeg glæder mig sådan til at prøve nogle af de opskrifter, for der er bare så mange der ser lækre ud :o)

  Sabrina - det lyder super :o) Jeg glæder mig også rigtig meget til at få testet nogle af dem :o)

  Stine - hihi, rart at høre, at jeg ikke er den eneste der sætter sin mor på arbejde. Du kan godt glæde dig, for det er så smukt :o)

  SvarSlet
 9. Ååårh, hvor er det tæppe smukt! Jeg har opskriften på det og har planer om at strikke den den dag, jeg selv en gang får en bebs.

  Jeg kan virkelig godt forstå, at du satte din mor på opgaven.

  SvarSlet
 10. Wow, sikke et flot tæppe! Jeg har også haft kigget på det, men det virkede bare for uoverskueligt - og nu er jeg lidt glad for at jeg aldrig fik startet :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 11. Anja - jeg synes også bare at det var så smukt, så jeg blev nødt til at sætte hende på opgaven :o) Jeg har desværre ikke de evner, så kunne ikke strikke det selv, så jeg er faktisk lidt misundelig på dig over, at du selv kan lave det til en evt. kommende baby :o)

  Birthe - ja, det er bare så flot :o) Jeg tror også, at det var MEGET uoverskueligt, så jeg tror bestemt heller ikke at min mor hopper på sådan en kæmpe opgave en anden gang, så jeg tror du skal være glad for at du ikke startede :o)

  SvarSlet
 12. Virkelig smukt tæppe - det er sådan noget der varmer om hjertet, når ens familie har lyst til at lave sådan noget til en...

  Og LÆKKER kagebog altså... måske skulle jeg også investere i den så jeg kunne få afprøvet nogle nye kager til bunde... Hmmm tænke tænke tænke...

  SvarSlet
 13. Agnethe - tak :o) ja, det er dejligt, at man kan lokke nogle familiemedlemmer kan lokkes lidt med :o) Du burde helt klart invistere i den bog - den er superlækker :o)

  SvarSlet
 14. Smukt tæppe :)

  Så lærte jeg også lige noget om det tæppe svigermor har givet os til Ronja ;)

  SvarSlet
 15. Lone - ja, det er smukt :o) Hihi, godt at du kunne lære lidt nyt om tæppet ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...