torsdag den 15. december 2011

Done!

Altså julegaveindkøbene og indpakningen. Faktisk blev de købt i sidste uge, men jeg skulle jo også lige have pakket dem ind, for som det kan ses på billedet, så foretrækker jeg selv at pakke gaverne ind, og at de er ens... Gad vide hvad en psykolog ville sige om det, hihi :o) Jeg plejer at gå efter noget mere fancy papir, men fra i år er det både i min og husbondens familie blevet bestemt, at det kun er børnene der skal have, så det blev lidt mere til-alle-aldre papir - ikke børne og ikke mega fancy sølvfarvet :o)


Har I allesammen styr på jeres gaver?

Edit: Mange tak Helle, for at minde mig om at jeg slet ikke er færdig endnu! :o)

10 kommentarer:

 1. Sikke mange fine gave. Kan se, at vi har købt gavepapir samme sted. Vores gaver er blot med guldbånd.
  Glædelig jul til dig og dine. Tænker, at jeres jul bliver ekstrasærlig, da I i år skal fejre Juniors første.

  SvarSlet
 2. Lige så fine som altid - ville ønske jeg kunne pakke gaver ind som dig :-)

  Jeg er mere eller mindre færdig (på nær de sidste hjemmestrikkede selvfølgelig ;-) - og så lige til dig og Gitte, men uden ønskesedler er det jo ikke nemt - hihi hint hint ;-)

  SvarSlet
 3. Ej hvor ser det bare godt ud !!!! Jeg er dybt misundelig (selv om misundelse ellers er en rigtig grim ting). Jeg har ikke købt en eneste, øv....

  SvarSlet
 4. Jeg synes gavepapiret er yderst fint :)

  SvarSlet
 5. Lilli - hihi, jeg mener at det var en rigtig god deal for det papir, så jeg så også flere som gik rundt med det. Glædelig jul til dig og dine også. Ja, vores jul bliver lidt speciel i år, selvom han jo fatter hat :o)

  Helle - tak, men de er nu så simpelt pakket ind. Jeg elsker bare at pakke gaver ind :o) D'oh - jeg mangler jo jeres, damn! Nå, men ønskesedlen er i hvert fald sendt.

  Merca - der er jo også masser af tid endnu, men vi har bare ikke tid til at købe dem, da vi har alt for meget vi skal inden, derfor bliver de altid købt tidligt.

  Bitten - tak :o)

  SvarSlet
 6. Ahhh hvor dejligt for dig Camilla! Jeg synes altså det er noget mega fint papir! Herhjemme er det virkelig et virvar af pakker og jeg er ikke engang færdig endnu! Har sendt det første læst til Vestjylland og andet læs skal sendes mens min lillebror fragter det tredje med sig hjem i bussen... Mangler lige at sy gaverne til min mor færdig, men så er det også det for i år!

  SvarSlet
 7. Jeg kender kun alt for godt det med at få dem fragtet - nu har vi jo først fået bil for nyligt, for tidligere har det været noget med at sende nogle med hjem til forældrene eller tage lidt med ad gangen :o) Om vi faktisk kan have det hele i bilen på samme tid er så noget helt andet, lol :o)

  SvarSlet
 8. Sådan kan jeg også lide det. For det første behøver jeg kun at købe en slags papir og så kan jeg bare godt lide at kigge på sådan en stak ens gaver :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 9. Rigtig flotte gaver, det må være dejligt at være så godt som færdig med gaverne. Her bliver gaverne næsten altid pakket i forskelligt papir og bånd. Jeg elsker at kombinere farver og mønstre. Mangler stadig 5 gaver og så skal alle pakkes ind....tror nok lige der går en aften med det:-)

  SvarSlet
 10. Birthe - ej, hvor er det dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste :o) Til gengæld siger jeg hvert år, at næste år bliver de forskellige, så jeg kan få brugt nogle papirrester, men det er ikke sket endnu :o)

  Busk - ja, det er dejligt at være færdig, selvom der alligevel manglede et par stykker, som dog er klaret nu :o) Jeg kan egentlig også godt lide forskellige gaver, men tit rækker mine kreative evner ikke til at gøre dem så fine som jeg gerne vil, og på det tidspunkt er det lettere at de allesammen er ens

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...