torsdag den 29. december 2011

På den anden side...

Så er julen ved at være overstået, eller det er jo et par dage siden, men som sædvanligt har vi haft mega travlt. Vi tog til svigerforældrene i Thy den 23., videre til mine forældre i Randers d. 25., videre derfra til husbondens bror i Kolding d. 27 og så hjem. Men det var ikke helt nok, for i dag har vi lige været en tur i Randers til fødselsdag hos min far (tillykke far :o), så der har være knald på... og nu er nytåret lige om hjørnet - jeg skal stå for bearnaise og dessert, så lidt må jeg da få blogget :o)

Men uanset hvor meget rejsen vi enten har haft, så har vi haft en dejlig jul, og rigtig hygget os alle stederne. Junior opførte sig det meste af tiden rigtig rigtig pænt, og selvom han intet fattede, så virkede han til at hygge sig :o) Han fik naturligvis ca. 1 million gaver, og vi fik også et par stykker, men det er både i min familie og i husbondens blevet aftalt at det kun er børnene der skal have gaver, så vi fik kun af vores forældre, husbondens farmor og farfar og af hinanden og jeg fik af mine veninder, men det er nu heller ikke så ringe endda :o) Jeg var så heldig at få en ismaskine i julegave af husbonden - en med kompressor, som jeg glæder mig enormt til at få afprøvet.

... og bare for lige at have et billede i indlægget, så kommer her junior (cheap trick, I know) i hans juletøj :o)

3 kommentarer:

 1. Han er da bare for cute i det outfit :-) Jeg glæder mig til at se ham og jer på lørdag.

  SvarSlet
 2. Elsker den nissehue ;) Han er sååå fin.

  Det lyder til i har haft en ligeså hektisk jul som mange andre rundt omkring, men også en rigtig god jul :) Godt i kom hele igennem den uden problemer - også tager vi da lige nytåret med også ;)

  Glæder mig til at se hvilken dessert du skal bakse sammen ;)

  rigtig godt nytår til dig og familien.

  SvarSlet
 3. Helle - hihi, bedre sent end aldrig, men tak for i går :o)

  Kristine - ja, den er ret nuttet. JDet var en hektisk jul, men det kan desværre næsten ikke blive andet når ens familie er godt spredt over det meste af jylland!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...