torsdag den 15. december 2011

Julecupcakes til mødregruppen

Jeg er bare såååå håblæst bagud med at blogge, så nu bliver jeg skisme nødt til at smide endnu et indlæg i dag, nu hvor jeg lige kan finde tiden til det :o)

Vi havde julekomsammen i mødregruppen i sidste uge, og udover at lægge hus til, så stod jeg for ris ala mande og cupcakes. Jeg brugte den dejlige opskrift på gulerodscupcakes, som jo var et stort hit til Lyserød Lørdag. Jeg havde ikke prøvet selv at bage dem før, men mums - de er altså virkelig lækre. Dog blev mit olie og sukker absolut ikke lyst og luftigt, heller ikke selvom KitchenAid'en kørte i 10-15 minutter! Det hjalp dog da æggene kom i, så jeg aner ikke om jeg gjorde noget galt?!?

Jeg glemte at tage billeder af dem, da der var flere på fadet, så dette er blot et lille billede, af den ene som stod og ventede i køleskabet på at husbonden skulle komme hjem :o) De fik en omgang perlemors-spray (den har jeg være sindsygt glad for!) og et lille fondant-juletræ.


cupcakesne i baggrunden er naturligvis ikke spiselige, men det gør dem ikke mindre appetitlige :o)

8 kommentarer:

 1. Ihh altså det ser jo lækkert ud som altid og måske skulle man prøve sådan en omgang gulerods cupcakes selv, nu hvor du taler så godt om dem :D

  SvarSlet
 2. De kan altså klart anbefales - mums, de er bare så gode! Eller som min svigerfar så udiplomatisk sagde: "De er faktisk gode!" :o)

  SvarSlet
 3. De smager SÅ godt og dine kager er SÅ pæne. Loverboy får aldrig til at se din blog og hvordan kagerne kan se ud, når du laver dem ;-)

  Hvad?? Rønnebærene er ikke sure, Ræven er bare blevet opmærksom på at presentation matters.

  SvarSlet
 4. SS - hvor er du sød :o) Måske nok at præsentation betyder noget, men hvis de smager ad H til er det jo ikke meget værd :o)

  SvarSlet
 5. Den ser da også fin ud! Jeg får bagt alt for få cupcakes i december... og i det hele taget! Måske jeg bør lave et nytårsforsæt om det :-D

  SvarSlet
 6. Piskeris - tak, jeg har et faktisk på samme måde, det er alt for sjældent at jeg bager cupcakes, så et nytårsforsæt var måske ikke så dum en idé :o)

  SvarSlet
 7. Heldig mødregruppe siger jeg bare :-) rigtig fine jule cupcakes :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...