torsdag den 1. december 2011

Så er der for alvor gået mormor i den...

Jep - jeg er simpelthen ved at brodere! Jeg er ikke ellers en broderi-person, men lige til nogle få ting er det okay. Jeg har mit eget selv-broderede juletræstæppe, som jeg bliver glad for at se hver år... og nu er jeg ved at brodere nedenstående...

...en pakkekalender til junior :o) Den skal heldigvis ikke være færdig i år :o)

Nå, ja - så er der også lige et (ikke så godt) billede af vores chokolade-julekalender. Mums, mums, mums. Vi har jo af gode grunde prøvet 1 låge, men det tegner skisme godt! Ja, den har være dyr, men uha det er godt :o)

7 kommentarer:

 1. Sikke en flot kalender du er ved at lave. Jeg lavede en for nogle år siden, til kærestens første niece og jeg gør det aldrig mere - sikke et arbejde :-)

  Årh, den chokoladekalender gad jeg godt at have!

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Wow Camilla sikke kreativ du skal være, jeg glæder mig til at se det færdige resultat :-)

  Yum den kalender ser lækker ud :-)

  SvarSlet
 3. Den er sød! Hvor har du opskriften fra? :)
  Kh Anna Louise

  SvarSlet
 4. Wow, det skal nok blive flot!

  Det er da et kæmpe arbejde! Respekt for at du går i gang med det - og endnu mere, at du også har broderet dit eget juletræstæppe!

  SvarSlet
 5. Birthe - ja, det er noget af et arbejde! Men jeg synes det er hyggeligt. Jeg siger dig - den er fantastisk den kalender :o)

  Helle - jep, men det skal jo til en gang imellem, at jeg skal være lidt kreativ. Den er mega lækker den kalender :o)

  Anna Louise - jeg har købt den ved Ateljé Margaretha for maaange penge :o)

  Anja - ja, det er er stort arbejde, men jeg kan rigtig godt lide det :o) Juletræstæppet er ikke fuldt broderet ligesom kalenderen, kun med 4 motiver rundt i kanten :o)

  SvarSlet
 6. Den er rigtig sød. Har kigget på den flere gange. Men synes det er et kæmpe arbejde. Så lille pigen har arvet min gamle pakkekalender, som også er broderet...

  SvarSlet
 7. Ja, det er et kæmpe arbejde, men jeg nyder at lave den og har lidt svært ved at slippe den :o) Jeg er faktisk ikke klar over, hvem den jeg havde som barn tilhørte?!? Men jeg synes også, at det er super hyggeligt at lille pigen har arvet din :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...