lørdag den 8. juni 2013

Send en tanke...


Kender du sendentanke.dk? Det er et super fedt og praktisk koncept, hvor du kan forære en gave og/eller et gavekort til en af dine kære blot ved hjælp af ens smartphone.Selvom verden på mange punkter er blevet mindre, så har mange af os så travlt, at det desværre ikke altid er muligt at være alle de steder, man gerne vil. I disse situationer kan man naturligvis gå i en butik, købe en gave og betale en mindre formue for at sende den med posten. Men man kunne også vælge at benytte sig af sendentanke.dk. Der er ingen fragtomkostninger eller andre ekstra udgifter, og du bestemmer i mange af tilfældene selv, hvor meget gaven skal være værd.

Så leder du efter en nem gave eller gavekort, kan du nemt og hurtigt overraske dem du holder af på bare få sekunder.

Der er super mange lækre ting at vælge imellem - både noget for unge og ældre, for mænd og kvinder. Du kan f.eks sende en enkel lille gave i form af en burger til en flad 50'er, en biografbillet til 75kr eller en lækker æske chokolade til studenten til 199kr. Du kan også i stedet vælge at sende et gavekort til tøj, bøger eller delikatesser, eller gå fuldstændig over gevind og forære en tur i luftballon væk! Kort sagt: man kan finde noget, der ville glæde de fleste.


Sponsoreret indlæg, hvor ord og meninger naturligvis er mine egne

6 kommentarer:

 1. Det er da en smart måde at give gaver på, specielt hvis det er til en der bor lidt væk fra en!

  Tak for tip Camilla, jeg kunne godt se mig selv bruge det!

  Rigtig god weekend til dig, Manden og sødeste (og frækkeste) Junior :)

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig super smart :o) Jeg er også ret sikker på, at jeg kommer til at bruge det jævnligt :o)

   Meget forsinket god weekend til dig og dine også :o)

   Slet
 2. Det er et rigtig fint koncept - jeg kan rigtig godt lide det også fordi der netop ikke er bundet nogle ekstra omkostninger op med at skulle sende sådan en lille tanke...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig rigtig fint, at der ikke ryger en helt masse ting oveni. Det kan der nemlig let gøre, og det er ret træls hvis man har et begrænset budget :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...