fredag den 22. november 2013

Konfekt med lakridsmarcipan

Forleden dag gik junior og jeg i køkkenet og lavede en lille portion konfekt. Jeg fik nemlig for nyligt tilsendt en lille pakke Odense Marcipan Lakrids, som er en delikat lille marcipan, som er smagt til med lakrids. Jeg er ganske begejstret for lakrids og også i mange sammenhænge, men dog måske ikke helt så meget, som det virker til at resten af Danmarks befolkning er ;o)

Men marcipanen i sig ser er rigtig godt og smager skønt af lakrids. For at gøre det lidt mere lakrids-agtigt lavede junior og jeg nedenstående konfekt.


Som man måske kan se, så består konfekten af en kugle marcipan med lakrids skåret over og lagt på hver sin side af en skive blød, sød lakrids. Derefter er de overtrukket med chokolade (som junior stod for - han var faktisk super dygtigt og var også meget stor fan af at prøvesmage ;o) og drysset med lidt knasende krymmel.

Det smagte rigtig skønt! Vi lavede også nogle uden lakridsen i og de var nu heller ikke så ringe endda.

2 kommentarer:

  1. umm de ser gode ud :-) God ide til noget som kan laves med de små...

    SvarSlet
    Svar
    1. De smagte også super godt :o) Ja, det er dejligt at kunne lokke de små med i køkkenet

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...