søndag den 1. december 2013

Hjemmelavede julegaver til bedsteforældrene

Det er vel egentlig meget normalt, at små børn laver julegaver til deres bedsteforældre. Nogle gange kan det i stedet være et billed til væggen. Her kommer mit forslag til en sød lille hjemmelavet gave til bedsteforældrene, som jeg faktisk synes er super sød og brugbar uden at være overdrevet eller kitchet :o)

Junior og jeg lavede dem sidste år, men kunne af gode grunde ikke vise dem på bloggen inden jul og derfor kommer de først nu, og kan måske bruges som inspiration til I andre og for at sige glædelig 1. december :o)

Inspirationen fandt jeg i sin tid på denne amerikanske blog (hvor jeg er ret sikker på, at begge slags findes).

Til at lave en julekugle med rensdyrtryk er der blot brugt lidt maling på tommeltotten og så trykt på julekuglerne. Herefter har jeg så tegnet gevir og ansigt med nogle fine tuscher.

Til at lave en julekugle med snemænd blev hele juniors hånd dækket i hvid maling og derefter tog han ligesom fast om julekuglen, så håndfladen dækkede bunden af kuglen og fingrene udgjorde de små snemænd. Jeg tror faktisk, at vi ville have større held med at lave dem fine i år, hvor han er 2 1/2 i stedet for sidste år. Derfor er trykket heller ikke helt i top, men de giver alligevel indtryk af at være snemænd. Igen har jeg så tegnet detaljerne med fine tuscher.

Jeg synes det er de absolut sødeste hjemmelavede julegaver jeg har set i lang tid, og overvejer lidt om vi skal lave et par stykker i år til vores eget juletræ :o)14 kommentarer:

 1. Åh, hvor er de søde!
  Det er en rigtig god idé til en personlig gave!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg nemlig også, og ret pæne i forhold til mange andre selvlavede gaver... jeg ved godt, at de altid er lavet med hjertet, men det skader jo bestemt ikke, når de også er søde at se på :o)

   Slet
 2. Rigtig god idé - og meget fint udført!
  Hvilken type maling brugte du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg brugte bare nogle helt billige fra Søstrene Grene og en kobberfarver fra selv samme sted, så jeg var MEGET slem ;o)

   Slet
 3. Oooh my! Jeg elsker dem! Det er jo en virkelig god, og ikke mindst sød idé! #ladmignusnartfånoglebørn #såharjegdaengodundskyldning

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, at de er absoluk bedårende! :o) hihi søde # :o)

   Slet
 4. Det er så god en ide. Vi fik et år kugler fra min søster med navne og fødselsår på børnenes. De er sjove. Jeg har købt kugler, så børnene kan lave deres egne i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en rigtig god idé :o) Skøn gave fra din søster, sådan nogle skal jeg også have lavet på et tidspunkt!

   Slet
 5. Hvor er de fine! Jeg elsker personlige julekugler og tror da også vi må i gang herhjemme i år :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes også, at de er super fine :o) Jeg fik ikke lavet i år, men tror faktisk også, at vi skal lave et par stykker til vores eget træ næste år :o)

   Slet
 6. Arj hvor er de flotte!!
  Jeg synes de er meget finere med de små skønhedsfejl end hvis de havde været helt perfekte, det giver dem jo SÅ meget karakter!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes også de er flotte :o) De er i hvert fald personlige i den forstand også, at de ikke ligner noget der blot er købt i en butik :o)

   Slet
 7. Hvor er de bare fine. Har ikke fået lavet nogle i år, men gemmer ideen til næste år :-) Vi pyntede stearinlys med rød og sølv glimmer og det var også et hit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes altså også at de er top bedårende, så håber I får tid til at lave dem næste år. Jeg er dog sikker på at lysene også var et hit :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...