mandag den 16. december 2013

Juniors juletøj

Ikke det mest almindelige for mig at blogge om, men her kommer lige et lille indlæg om juniors juletøj :o) Men nu er må junior snart spise almindelig mad igen, så mon ikke der snart kommer mere mad på bloggen!

Jeg eeeelsker min skønne lille (store) dreng, og jeg glæder mig usandsynlig meget til at møde lillebror, men lige præcis på denne tid af året ville jeg ønske, at jeg havde en lille pige. Jeg kan SLET ikke stå for alle de bedårende julekjoler der er alle steder, fyldt med glimmer og tyl - I love it! Desværre er mulighederne ikke så store for drenge - vi har de sidste år købt en body med butterfly til junior, men det synes jeg ikke, at han skulle have i år. Da jeg så, at nedenstående fantastisk polo var på tilbud hos Holly's var jeg hurtig til at få den bestilt, og derfor kommer junior til at se således ud i tøjet i år til jul :o) Ingen glimmer eller tyl, men jeg er overbevist om, at han kommer til at se meget sej og ret nuttet ud :o)

 Polo fra Holly's - Jeans fra Name It

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et fint sæt :D
  kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes også, at det er ret skønt :o)

   Slet
 2. Han kommer til at være så fin. Her kører vi tyl kjole med glimmer og glimmer sko. Begge dele selv valgt at prinsessen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Åh, hvem der bare kunne tilbringe jul i tylkjole og glimmersko! Jeg tror, at svigerfamilien ville blive noget forundret, hvis jeg dukkede op i det ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...