mandag den 30. december 2013

Julen 2013

Jeg er som sædvanlig lidt bagud, men julen har været en smule hektisk og så blev min far 70 år i går (tillykke søde far :o) og der var liiiige en lille kage og en fest der skulle klemmes ind. I morgen får vi gæster til Nytårsaften og ja, så er det hverdag igen lige om lidt :o)

Men vi har haft en dejlig jul og junior har eeeelsket af få en masse gaver og leget med dem i timevis. Nu hvor han er 2 1/2 forstår han lidt bedre konceptet med jul og julegaver, selvom han juleaften efter den første gave ikke mente, at han behøvede flere... for han havde jo fået :o) Juleaften tilbragte vi hos svigerforældrene og dagen efter kørte vi så til min søsters hus for at fejre 1. juledag med min familie. Så det var et par hektiske, men også meget skønne, dage.
Min søde lille julenisse :o)

Sådan ser 10kg kalkun ud, når den er kommet ud af ovnen!

 Så' der mad!

Der er ingen tvivl om, at junior er en rigtig dreng - hans gaver i år bestod nogle bøger, en trøje, duplo, CAT-biler, en fjernstyret bil og en racerbane... meget drenget :o) Men han elskede alle gaverne, så det var jo skønt!

Husbondens 12-årige niece fik et Vampire Diaries brætspil, så det skulle naturligvis prøves. Det var desværre ikke et trivia-spil, men var nu alligevel ganske underholdende :o)

 Dagen efter skulle der laves puslespil og tømmes julesok inden afgang fra svigerforældrene.

Både i husbondens og min familie giver man efterhånden kun gaver til børnene... hvilket jeg synes er lidt en skam for jeg eeeelsker gaver ;o) Ej, det er i forvejen en dyr omgang julen, så det er såmænd okay. Dog giver husbonden og jeg hinanden gaver, jeg er på gave med et par søde veninder og vi får også af vores forældre. Nedenfor kan man se årets høst...
Af junior fik jeg kogebogen American Pie, af Coco en sweater der ikke er på billedet, da den blev byttet og af husbonden et par skønne støvler. Af svigerforældre fik vi en koala-isterningebakke direkte fra Australien og en fin huskeblok. Af Aussie-olde fik jeg et yndigt potpourri-hjerte. Af veninderne diverse skønne stykke Pip-porcelæn og af mine forældre fik vi (i kombineter julegave og barselsgave-på-forskud) den smukke Stelton termokande i guld. Jeg ved godt, at kobber er FARVEN i disse tider, men guld passer jo perfekt til vores smukke stel fra Pillivuyt.

Af svigerforældrene fik vi desuden en smuk, gammel kageopsats og sidst men ikke mindst fik vi af junior et aftryk af hans store fødder og nogle enormt fine lysestager, som han selv har dekoreret :o)

Så alt i alt var det nu ikke så ringe en høst ;o) Jeg var til gengæld så dum at give husbonden et computerspil fra Victor, så I kan selv prøve at gætte hvor meget jeg har set ham siden vi kom hjem igen ;o)12 kommentarer:

 1. Sikke fine og hyggelige billeder, jul er bare skønt - og lækker gavehøst, du fik med dig hjem :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, jul er skønt :o) Alt taget i betragtning var det ikke så ringe en gavehøst :o)

   Slet
 2. Elsker junior-billederne + og din termokande :D

  SvarSlet
 3. Rigtig glædelig bagjul og et dejligt og lykkebringende nytår ønskes du og hele din familie. Lyder som om I havde en dejlig og fredelig jul med junior - og så går jeg ud fra I ser frem til familieforøgelsen i det nye år :)

  Mange hilsner fra

  Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anne :o) Vi havde helt sikkert en dejlig jul, og ja - du har helt ret - vi ser meget frem til familieforøgelsen i det nye år :o)

   Slet
 4. Det lyder til, at I har haft en rigtig dejlig jul. Efter jeg har fået børn, synes jeg julen er blevet meget bedre. Der er ikke noget så skønt, som at se ungernes glæde ved de gaver de får. Så er det faktisk lidt underordnet hvad/hvor meget jeg selv får��.

  Jeg har trukket vinderen af min give away, så du kan godt slette linket nu. Har du fået afprøvet nogle af de lækre opskrifter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak - vi havde en dejlig jul :o)

   Jeg har desværre ikke fået prøvet nogle af de lækre opskrifter endnu, men det kan aldrig vare :o)

   Slet
 5. Ahh jeg har jo slet ikke fået kommenteret på de dejlige billeder af junior og sagt hvor lækre dine gaver ser ud! Det lyder som om i havde en skøøøn aften og ja jeg synes jo du har fanget alt det magiske der er ved julen her :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. Jo, vi havde en dejlig aften og jeg fik helt sikkert nogle skønne gaver, så der kan man vist ikke forlange meget mere :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...