lørdag den 19. marts 2011

Endelig kom det længeventede kakaopulver...

Tilbage i februar, efter at have læst om det bl.a. hos Line, bestilte jeg kakaopulver fra Whittard of Chelsea hvor de kørte en kampagne med 3 for 2.
Efter næsten 14 dage blev jeg en smule utålmodig og skrev tid dem. Det viste sig at der var sket en fejl, så mine varer var slet ikke blevet afstendt endnu - men de var så søde at refundere portoen (som trods alt var temmelig pebret £15). Det var jeg okay tilfreds med. Endnu 14 dage gik, og mine varer var STADIG ikke kommet. Da jeg skriver igen viser det sig at GLS har været her over 1 uge tidligere, men havde ikke lagt en seddel om at de havde været her! Nå, men efter et par dages venten og snakke med gud og hver man dukkede mine varer ENDELIG op

Jeg valgte 3 slags (Luxury, Rocky Road og Caramel) mens husbonden valgte 3 (Aztec Chili,70% & Raspberry og Tiramisu) - og så smed jeg lige en instant Chai Latte med i indkøbet også. Indtil videre har jeg kun prøve Luxury og Rocky Road (samt en lille smagsprøve af husbondens) og jeg må sige - de er virkelig lækre. Det er selvfølgelig stadig en instant-pulver, men smager af næsten ligeså meget, som hvis man laver en rigtig kakao selv.

I dag var jeg lige et smut nede i byen og købe husbondens bryllupsdagsgave... og utroligt nok kom jeg til at købe en lille ting til junior også - lol!

Men jeg vil altså lige sige, at vi havde snakket om dem herhjemme og var blevet enige om, at sådan et sæt dragter blev vi nødt til at eje :o)

11 kommentarer:

 1. uhmm, det lyder som noget godt kakao..
  sikke søde dragter, jeg har købt dem med ko'en ;)
  hilsen Lene fra leneskage-design

  SvarSlet
 2. Yum de kakao'er ser lyder lækre - og hvor er det nogle fine sæt til junior :-)
  Glæder mig til at se dig på torsdag.
  Knus,
  Helle

  SvarSlet
 3. Hej Lene,

  ja - de kan klart anbefales :o)

  De dragter med koen er også vanvittig søde - jeg kunne faktisk have købe de fleste af dem... altså pånær dem i lyserød :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Helle,

  tak for de søde ord :o) Jeg er sikker på at junior blive vel nuttet i dragterne... også selvom de kun er til at sove i :o)

  knus
  Camilla

  p.s. jeg glder mig også meget til torsdag

  SvarSlet
 5. Nej, Camilla - du må altså ikke skrive at det er godt! ;-)
  Jeg har lovet mig selv IKKE at købe noget, så din anmeldelse skal helst fortælle at det er dårligt, rigtig, rigtig dårligt!!

  Hvor er det sødt det tøj :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 6. åhr dejligt at du endelig fik dit kakao :) jeg har også krydset fingre for sig. Jeg overvejede og virkelig rocky road selv!
  Nu er jeg blevet helt skruk bare af at se på den søde zebra ;)

  SvarSlet
 7. Det som NYBH siger :-D

  Søde dragter i øvrigt!

  SvarSlet
 8. Hej Birthe og Piskeris,

  jeg beklager meget :o( Det var også en fejl jeg skrev - i virkeligheden var de meget triste og slet ikke pengene værd ;o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 9. Hej Line,

  jeg var også meget glad da det endelig dukkede op! Jeg synes jeg har været meget tålmodig, men til gengæld kunne der vist næsten heller ikke være flere problemer!
  Undskyld, hvis zebra gør dig skruk :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 10. Ummh det varm chokolade det har jeg kigget på også, men synes ikke lige jeg havde pengene til det lige nu :) Er de andre lækre også? :) Hvis I har nået og smage dem?

  Kh Anne

  SvarSlet
 11. Hej Anne,

  ja - de er rigtigt lækre allesammen :o) Det er selvfølgelig mest smag og behag, hvad man synes smager bedst, men jeg er i hvert fald godt tilfreds med kvaliteten :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...