mandag den 14. marts 2011

Madbloggertræf d. 12. marts 2011 - del 1

Som allerede nævnt mange steder, og som vanen tro lidt forsinket her hos mig, kommer her mit syn på det fabelagtige madbloggertræf i lørdags.

Vi kørte fra Aalborg allerede omkring kl 11 - men det var jo også en temmelig lang køretur forude. Jeg bagte en omgang pizzasnegle og kanelsnegle, så vi kunne få en bid mad på vejen. Men turen var fyldt med grin og underholdende selskab, så den føltes ikke så lang

Men vi startede kl 14.30 hos Kageriget, hvor ejer Anita Nielsen, som bl.a. lavede kronprinsparrets bryllupskage, startede med at vise hvordan hun dekorerer en kage


Hun smurte den op med en lille bitte smule smørcreme, og overtrak den med hjemmelavet marcipan.


og dekorerede med en perlekant, og hold da fast hun var hurtig til det! Der kan man i hvert fald lære noget.

hun brugte en crimper rundt i kanten og pyntede dåbskagen med en baby og blomster, samt bånd på kanten. Så manglede der var røde hjerter og barnets navnet.

Dernæst kreerede hun et fint sugarpaste-brudepar. Det gik enormt hurtigt, og hun havde mange metoder, som jeg har prøvet at skrive mig bag ørerne. Det var i hvert fald meget imponerende, hvor let det så ud for hende.

Til sidst viste hun, hvordan hun lavede marcipan-roser. Det gik ligeledes ekstremt hurtig, og de var meget fine... men jeg tror måske bedre jeg kan lide fondant-roser.

Efter den fine demonstration, var det tid til at smage på hendes kager - men det bliver først i morgen, at jeg får skrevet om det :o)

4 kommentarer:

 1. Tusind tak for sidst. Vi fik desværre ikke talt så meget sammen, men vi får måske lejlighed til det en anden gang. Jeg kan altså også bedre lide fondant roser :-)

  SvarSlet
 2. Allerførst vil jeg gerne takke dig for lån af billeder. Det er næsten udelukkende dine billeder som jeg har brugt på min blog (som du kan se) :-)

  Jeg er virkelig ked af at jeg ikke fik snakket mere med dig, jeg havde virkelig set frem til at møde dig - men det må blive en anden gang - for jeg håber klart, at vi mødes igen....

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hej Camilla,

  selv tak for sidst. Vi må håbe vi får muligheden for at snakke lidt sammen en anden gang :o)

  Jeg tror egentlig at fondant roser kan komme til at se mere naturtro ud?

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Birthe,

  det var så lidt med billederne. Det er sjovt - først lagde jeg faktisk overhovedet ikke mærke til at det var mine - hihi.

  Jeg er overbevist om at der nok skal blive en anden gang, hvor vi kan komme til at snakke lidt mere sammen... det håber jeg i hvert fald :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...