torsdag den 3. marts 2011

Nyt legetøj!!!

I dag er det kommet et nyt "familiemedlem" i huset...


nemlig et nyt kamera.

Jeg ved godt, at det mest populært at købe Canon eller Nikon, men vi valgte et Sony med en 18-200 linse, og jeg er sikker på at vi bliver meget glade for det! Vi kommer på et lille kursus i butikken på et tidspunkt, så vi forhåbentlig kan lære at få det bedste ud af det. Det bliver dejligt at have et godt kamera, som kan tage nogle gode billeder når junior ankommer. Desuden er vores kære lille Coco svær at tage billeder af, men det bliver forhåbentlig også bedre med det nye kamera - hun står i hvert fald mere klart nu, som kan ses på nedenstående.


og... jeg har fået "lov" at tage det med til madbloggertræf, hihi

8 kommentarer:

 1. Fedt med nyt kamera. Det skal i nok blive glade for. Man kan jo ligefrem se at Coco har krøller og ikke bare er ensfarvet sort :-)
  Eneste problem med sådan et kamera er at det bliver lidt for sjovt at tage billeder og man derfor ender med at have mange tusinde liggende...rigtig god fornøjelse med det...vi glæder os til at se hvad det kan bruges til :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med det nye kamera, så kan du jo være vores fotograf :-D

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Tillykke med det nye kamera, det er så spændende at skulle ud og finde nye motiver...
  God fornøjelse..
  Knus Irene

  SvarSlet
 4. Super fint kamera - og Coco er lækker som altid ;-)

  Knus,
  Helle

  SvarSlet
 5. Hej Merete,

  ja - det er helt mærkelig at se Coco med krøller :o) Jeg kan sagtens sætte mig ind i hvad du mener med for mange billeder, der er allerede blevet taget RIGTIG mange - altså "bare for at prøve"

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 6. Hej Birthe,

  jeg ved ikke om mine evner rækker til at være "officiel" fotograf til træffet, men jeg kommer uden tvivl til at eksperimentere en masse billeder, som du gerne må få :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 7. Hej Irene,

  ja - det er også noget af det jeg glæder mig allermest til! For med sådan et kamera kan det godt betale sig at tage billeder af ting, man ellers ikke ville have troet kunne være et godt billede :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 8. Hej Helle,

  tak - jeg Coco er en lækkerbisken - lol :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...