tirsdag den 15. marts 2011

Madbloggertræf d. 12. marts 2011 - del 2

Efter besøget på Kageriget til vi allesammen (nogle på en mere direkte rute end andre ;o) til Estrup hovedgaard for at prøvesmage Anitas kager. Hele dagen deltog også søde Julie og Bjørn fra Dolce Gusto, som sammen med kagen serverede kaffe fra deres fine maskiner.

Vi smagte på 5 forskellige, som fra venstre var:

Jamaica:
Mokkamousse lavet på flødechokolade samt creme af Jamaica rom med hakket flødechokolade,
delt af et tyndt lag forfriskende passionspuré.
Står på en let og luftig mandelbund.

Min vurdering: Jeg er jo bestemt ikke til kaffe, og heller ikke noget der smager det mindste af kaffe, men må indrømme at jeg havde svært ved at smage kaffen!?! Den smagte dog frisk og lækkert

Trippel:
Svampet chokoladekage bagt med marcipan og mørk Callebaut chokolade.
Hvid chokolademousse af belgisk Callebaut, smagt til med Haiti vanilje.
Mild skovbærcreme, afsluttet med lys lagkagebund.

Min vurdering: Ualmindelig flot i farverne, og lækker i teksturen, men jeg synes at den hvis chokolademousse var en smule tam i smagen. Men skovbærcrem og chokoladekage var LÆKKER

Sommer:
Består af to slags frugtmousse. En med jordbær tilsmagt med lime.
En anden af lime tilsmagt med vanilje og vendt med citruskandiserede hasselnøddebrud.
Omkranset af lyse lagkagebunde.

Min vurdering: Selvom jeg egentlig er et lille chokolade-hoved, så var denne klart min favorit! Super frisk og alligevel dejlig sød. Jeg tror jeg må eksperimentere med noget lignende snart.

Royal: (samme indhold som til Frederik og Marys bryllup)
Lys chokolade konfekt bund, lys chokolade mousse lavet af den bedste belgiske chokolade. Fromage lavet med hjemmekogt jordbær/rabarber kompot. Øverst en mandelbund.

Min vurdering: Lækker, men ikke så god som "Sommer". Den var klart en kage, som man ikke kan spise så meget af, før den bliver for meget.
Klassisk:
Mørk chokolade mousse, af den gode belgiske chokolade.
Frisk hindbærfromage og afsluttet med en lys lagkagebund.

Min vurdering: Der er en grund til at den hedder klassisk - det var den også - og rigtig god, men på en måde lidt kedelig - nok fordi jeg har fået kombinationen for mange gange :o)

Anita laver kagerne med 2 lag fyld ovenpå hinanden. Det var jeg ret imponeret over, men tør bestemt ikke eksperimentere med det selv - jeg er sikker på at det hele kollaper - lol

Udover de 5 kager havde hun træstammer og små Sarah Bernhard-kager (med kransekage bund) og begge disse var helt fantastiske!! Jeg laver jo en gang imellem romkugler af rester, men jeg tror at jeg må prøve træstammer næste gang :o)

Som sagt serverede Dolce Gusto kaffe til os, men da jeg ikke drikker kaffe, prøvede jeg i stedet en varm kakao, som bestemt var rigtig lækker!


Det var rigtig hyggeligt at de var med, og det var sjovt at prøve maskinen... men vi kan jo ikke allesammen vinde en med hjem ligesom MissMuffin ;o)

Efter Estrup kørte vi i samlet trop hen til Birthe for at hente vores goodiebags. Jeg siger dig, at vi havde problemer med at få glemt det hele ind i Lines bil - lol, men det lykkedes :o) Derefter gik turen til Restaurant Bedre Byggeskik... men den fortælling kommer først i morgen

2 kommentarer:

 1. Åhh, de kager, nu kunne jeg godt lige spise en lille beskeden træstamme!! jeg skulle alligevel ha' proppet lommerne ;-)

  Jeg så slet ikke hvor proppet bilen var, men med de præmier der også blev vundet, må I have haft meget lidt plads at sidde på hjem....

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hej Birthe,

  uh - ja, det var virkelig gode de træstammer! Altså alle kagerne var gode - men træstammerne var fabelagtige!

  Baggagerummet var fuldstændigt stoppet og MissMuffin blev nødt til at sidde med kaffemaskinen på skødet på vej hjem, mens jeg måtte sidde med kapslerne :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...