søndag den 6. marts 2011

Super gode sager fra morgenstunden...

Husbonden har været forkølet i noget tid, og jeg tror måske jeg er ved at blive det. Derfor fik vi her til morgenmaden en lækker vitamin-bombe af en smoothie


hver smoothie bestod af: 2 æbler, ½ frisk ananas (ikke alt for stor), et par håndfulde frosne jordbær og 1 dl mælk - ih, det var gode sager :o)

ps. har jeg for øvrigt sagt, at jeg elsker vores nye kamera? hihi - vi skal bare lige lære at bruge det ordtentligt - især madbilleder må jeg jo indrømme ligger mig meget på sinde

4 kommentarer:

 1. Wow, hvor ser den lækker ud!! Det er alt for længe siden jeg har fået en smoothie :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ihh det ser super lækkert ud Camilla og rigtig godt billede! Du har også mestret redigeringsteknikkerne kan jeg se... Rigtig godt gået - jeg vil skisme også have sådan et kamera!

  SvarSlet
 3. Hej Birthe,

  takker :o) Det er ikke vildt tit at vi får smoothies, men jeg føler mig altid en smule hellig når jeg har drukket en - og så smager det jo godt :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Agnethe,

  takker - jeg har nu ikke redigeret i billedet, blot leget med hvor fokus var. Jeg er meget glad for, at vi har fået det købt her inden juniors ankomst - så jeg kan lære at tage gode billeder af ham :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...