mandag den 3. juni 2013

Roast med hvidløg og grønt

Som nævnt var jeg i sidste uge på kursus. Det foregik på "Food College" i Aalborg. Heldigvis var kurset bl.a. om torsdagen, så det kunne lade sig gøre at komme en tur forbi deres slagter. De har stort udvalg, gode priser og enormt mange mennesker :o) Men lidt fik jeg da med hjem. Bl.a. en roast af tygsteg med hvidløgssmør i, som vi fik her i weekenden. Det smagte såååå godt!


Jeg kan dog ikke som sådan komme med en opskrift til denne skønne ret. Men det bestod af ovnbagte tomater, ovnstegt roast (ved 200 grader i 10 minutter, derefter 180 indtil det havde en kernetemperatur), hvor grønne asparges kom med det sidste 10 minutter. Desuden fik vi ovnbagte kartofler og en lille sauce lavet af stegesky, lidt sennep og lidt fløde.... mmmmm. Det smagte vidundeligt!

 Vi har for øvrigt fået en ny beboer på matriklen...

6 kommentarer:

 1. hvor er tallerkenen fra? :D

  SvarSlet
 2. "Tallerkenen" er egentlig bare en skifer-flise, som er blevet fundet i vores skur :o) og så naturligvis vasket godt og grundigt ;o)

  SvarSlet
 3. Haha æv! Den er mega smart!! Ville passe perfekt til en sushi anretning :D

  SvarSlet
 4. Umm det ser godt ud :-)

  Tillader mig lige at svare på det med tallerknen, troede faktisk du måske havde købt dem her http://www.isabellasmith.com/kokkentilbehor/15834-serve-skiferplade-30-x-10-cm.html
  havde nemlig set de også have nogle.

  og nå ja total hyggeligt med den nye beboer :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...