onsdag den 10. juli 2013

61. kage: Studenterkage med hue og bog

I lørdags holdt Camilla, som er søster til en af de søde piger fra min mødregruppe, studenterfest. Lige efter jeg havde lavet denne kage, som var til studinens niece, blev jeg spurgt om jeg ville lave en kage til denne studenterfest. Det ville jeg naturligvis gerne :o)

Camilla er meget dygtig pige, som i modsætning til de fleste andre har erhvervet sig en sort studenter-hue, og båndet er kobolt, da hun er HTX student, som også kan ses på huen. Hun ville gerne, at bogen skulle have formler på. Som sagt så gjort... efter bedste evne. Da kagen ikke var så stor blev huen lavet på rice crispie treats, og formlerne, som er skrevet meget uelegant blev skrevet med royal icing.

Som det plejer at være når jeg har lavet en kage, var jeg på nogle punkter tilfreds og på andre bestemt ikke! Temperaturen i vejret gjorde desværre at hele huen ser blank ud, men der er faktisk kun skyggen der er malet med lidt pastafarve blandet med vodka, der skulle være blank ;o)

Kagen indeholdt:

Lyse lagkagebunde
Jordbærmousse
Lys chokolademousse med hakkede oreos i
IMBC
Fondant

4 kommentarer:

 1. Hvor er den flot - meget kreativ. Jeg forstår ikke rigtig huen - kan den spises? Flotte billeder.
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o)

   Man kan godt spise den, hvis man kan lide rice crispie treats og smørcreme ;o) Men det er ikke "rigtig" kage ligesom bogen

   Slet
 2. Rigtig god detalje med hat og formler som pynt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Hun var vist ret nødet den kære studine, så formlerne var også på hendes indbydelse :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...