onsdag den 3. juli 2013

Lækkerier fra Ørbæk Bryggeri

Selvom jeg på mange måder er meget konservativ/traditionel/gammeldags (find selv på flere ord ;o) kan jeg også altid godt lide at prøve nye ting. Det er jo aldrig til at vide, hvornår man falder over en ny favorit.

I øjeblikket spiser vi til gengæld suuuuper kedeligt, og derfor er der også en smule stille på bloggen. Dog har jeg indenfor det sidste stykke tid testet lidt forskellige produkter, som vil dukke op på bloggen i den nærmeste fremtid.

Da jeg for nylig blev spurgt om jeg havde lyst at teste Ørbæk Bryggeris nye Ginger Beer kunne jeg ikke sige nej. Jeg er normalt ikke så pjattet med ingefær, men synes alligevel, at det kunne være interessant at prøve. Man skal dog ikke lade sig narre af navnet, for vi taler om en alkoholfri drik, som minder mest om en sodavand. Dog er en ginger beer i forhold til en ginger ale en smule gæret, og derfor navnet :o)

Det var dog noget af en overraskelse jeg fik mig, da der dukkede en kasse op med 12 Ginger Beer og otte forskellige Naturfrisk Drik.

Jeg har indtil videre kun smagt en af de otte slags, men den smagte skønt og det er jo altid dejligt med et alternativ til de ellers meget brugte frugtdrikke efterhånden. Husbonden og jeg har også testet ingefær øllen og blev begge glædeligt overraskede. Den har kun en snert af ingefær og smager mere af friskhed og citron. Stor fan er jeg :o)

10 kommentarer:

 1. De ser rigtig spændende ud. Tror den der passion orange drik er den bedste :-) Har ikke smagt nogle af dem så det er rent gæt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det var også den første jeg gik ombord i ;o) Baseret udelukkende på hvad jeg troede ville være det bedste :o)

   Slet
 2. Helt utroligt smukke flasker, de der ingefærøl.

  SvarSlet
 3. Lyder positivt at der er en frisk smag af citron. Har aldrig været den store øldrikker, idet jeg hverken har kunne lide duften/lugten eller smagen af øl.

  Men er stødt på nogle sydtyske varianter som er med citron (halv øl og halv citronsodavand), de smager rigtig godt - men jeg kan ikke finde dem i Danmark. Så måske skulle disse her have en chanche

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt se, at jeg nok bør ændre lidt i min tekst, for selvom de hedder øl har det faktisk ikke meget med en øl at gøre, det er mere bare en sodavand. Grunden til, at de hedder øl, er at de er en smule gærede, men er ikke alkoholiske eller noget.

   Jeg har heller ikke altid været den store øldrikker, og startede ud med shandy som er halvt øl og halvt lemonade-sodavand som fx. sprite. Det kan man også sagtens lave selv :o)

   Slet
 4. Jeg skal ikke nyde noget af sådan en omgang ingefær, men drikkene fra Naturfrisk ser så indbydende ud:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det er jeg SLET ikke i tvivl om ;o) De er rigtig indbydende!

   Slet
 5. Uhmm - altså hvis de smager tilnærmelsesvis lige så godt som Ginger Ale, så hopper jeg gerne på vognen og tænker - HVOR KAN DE KØBES??? :D
  Resten ser bare så lækkert og indbydende ud og lige til at slukke tørsten i i denne sommervarme...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nok egentlig bedre om ginger ale, men minder naturligvis lidt om dem :o) Jeg ved faktisk ikke hvor de kan købes henne?!?

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...