tirsdag den 22. oktober 2013

64. kage - Charlotte og Jans Bryllupskage

For et par uger siden blev en af husbondens kollegaer gift. Jeg lavede en dåbskage til dem for efterhånden lang tid siden, men straks efter blev jeg spurgt om jeg også ville lave en bryllupskage for dem, når de skulle giftes. Det ville jeg naturligvis gerne og for nyligt oprandt dagen :o)

Det er den største kage jeg har lavet til dato og det gik egentlig over alt forventning. Jeg måtte bage den nederste bund i 2 rektangulære forme og derefter skære dem ud og sætte dem sammen, da jeg ikke havde en rund for på 36cm - ja, 36cm!

Det var også første gang jeg havde heeele mit nu skønne stativ i brug og jeg var stor fan! Men som sædvanlig var kagen ikke perfekt, men alligevel var jeg ganske godt tilfreds :o)

Jeg beklager for øvrigt kvaliteten af billederne, de fleste blev taget i køkkenet på feststedet, hvor der ikke lige var de bedste fotobetingelser :o)

Kagen indeholdte:

Kakaobunde
Brombærmousse
Hvid chokolademousse
IMBC
Fondant 

18 kommentarer:

 1. Den er bare kanon flot Camilla! Sikke et arbejde det må have været :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, den var et stort arbejde, men heldigvis var blomsterne meget enkle at lave :o)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak :o) Ja, jeg synes også, at den havde nogle fine farver :o)

   Slet
 3. Den er da blevet meget, meget smuk! Den kan du godt være stolt af - den er altså væsentlig kønnere end mange professionelle kager, jeg har set ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - hvor er du sød :o) Men jeg tror bare, at det er typisk i hvert fald for mig, at jeg ser kun fejlene og ikke alle de gode ting :o(

   Slet
 4. Smuk som altid søde :D Den er blevet rigtig fin og elegant og nu skal du ikke være så hård ved dig selv! Men du er lige som mig - din egen værste kritiker ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det er svært når man er sin egen værste kritiker ;o) Jeg ville ønske at jeg kunne lave om på det, men det er ikke lykkedes endnu!

   Slet
 5. Den er da blevet rigtig flot og er vild med farverne. Og så fandt du da også lige ud af, hvad du kan ønske dig til jul;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også super godt om farverne :o)

   Jep - den er skrevet på ønskesedlen :o)

   Slet
 6. Wow, sikke en flot kage. Og den smagte nok suverænt godt også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det forlød i hvert fald at den smagte godt, og at der blev spist op, hvilket jo må være et godt tegn :o)

   Slet
 7. Den er super flot, sikke et stort arbejde. Hvor mange timer bruger du op sådan en kage?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det var et stort arbejde :o)

   Timer - det ved jeg faktisk ikke helt - for den bliver jo lavet med meget ventetid osv, men effektivt måske en 12-14 timer inkl. blomster osv.

   Slet
 8. Hej.
  Fantastisk blog du har! Jeg ejer webshoppen; www.kageprodukter.dk og har ligeledes en fb-gruppen af samme navn ( https://www.facebook.com/sabine.rahbek?ref=tn_tnmn#!/groups/kageprodukter.dk/ ). Du (og andre interesserede) er meget velkommen til at vise dine kager frem og også til at linke til din blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord om min blog :o) Det vil jeg kigge på ved lejlighed :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...