lørdag den 19. oktober 2013

Vind en fotobog fra CEWE fotobøger

Jeg ELSKER fotobøger! Så er det sagt :o) Derfor var jeg også hurtigt til at sige "JA TAK" da jeg blev tilbudt at teste en fotobog for CEWE fotobøger.

Vi startede med fotobøger tilbage i 2009, hvor vi efter vores bryllup fik lavet en til husbondens mormor, som bor i Australien og derfor af gode grunde ikke kunne være med til brylluppet. Sidenhen er det bl.a blevet til en til mig fra husbonden i 1 års bryllupsdagsgave og bøger fra ferier i Paris og England.

Jeg synes det er en skøn måde at kigge billeder på. Jeg får en bedre føling med billederne end når de er på en computerskærm, men samtidig er det noget sjovere end blot at fremkalde dem, da en fotobog har mange flere muligheder end almindelig fremkaldelse (som jo også er NOGET gammeldags ;o)

Det er skønt at kunne lave en bog fyldt med gode ferieminder enten til sig selv eller som en gave, og jeg mindes faktisk at have læst, at holdbarheden for fotobøger er helt i top, så fremtiden er sikret!

I denne omgang har husbonden og jeg lavet en fotobog, som faktisk skal bruges som en gave. Den er nemlig til husbondens forældre og omhandler vores familieferie i Cornwall sidste sommer. Vi har mixet og matchet billeder fra flere kilder og har fået en skøn bog ud af det, som vi håber de vil sætte pris på.

Men ikke nok med, at jeg har fået lov at teste en bog, jeg har også fået lov at give en væk til en heldig læser - yay :o)

Du kan vinde en stor, hardcover fotobog med 26 sider enten i høj format eller i panorama format. (og jeg er sikker på, at vinderen kan tilkøbe lidt flere sider hvis det bliver nødvendigt)

Alt hvad du skal gøre for at være med, er at skrive en besked til dette indlæg og fortælle mig, hvad du kunne tænke dig, at din fotobog skal handle om.

Konkurrencen er åben indtil søndag d. 27. oktober kl 20.00, hvorefter jeg hurtigst muligt vil finde en vinder.
Præmien i dette indlæg er sponsoreret, men ord og meninger er helt mine egne.

34 kommentarer:

 1. Min fotobog skulle være med billeder af familie og venner :-)

  SvarSlet
 2. -Hej Camilla,
  Min fotobog skulle være med mine to unger Alexander & Frederikke. Alle vores billeder af dem ligger nemlig på computeren - og du har helt ret. Det er lidt kedeligt at sidde og kigge på i forhold til en fin bog ;o)

  Klem fra Lene (leneogbo(a)mail.dk)

  SvarSlet
 3. Jeg har lige været i Rom med mine forældre, og de skal selvfølgelig have en fotobog i gave som tak for turen.

  SvarSlet
 4. Min fotobog skulle klart være med familiens favorit opskrifter... hjemme kreerede selvfølgelig. Åhhh jeg drømmer allerede, så x'er fingre og håber ;-D

  SvarSlet
 5. Min fotobog skulle være fra ungernes første leveår <3

  SvarSlet
 6. Hej.
  Fotobogen vil jeg give til min datter, som er passioneret amatørfotograf. Hun skal bruge den til nogle af de mange fantastiske billeder hun har taget/tager. Hun er meget kreativ, er super til at spotte ting i naturen og fange dem med sit kamera. Hun tager portrætbilleder, stemningsbilleder og billeder til min madblog "Mad i farver" tinasopskrifter.blogspot.dk
  Dejlig blog du har.
  Hilsen Tina

  SvarSlet
 7. Jeg synes, det er en super måde, at give en personlig gave på!
  Jeg vil give bogen til min farmor; en person, jeg virkelig holder af og ser op til.
  Bogen skal indeholde billeder, at gode minder fra barndommen, og af alle hendes (5) børnebørn. Hun har givet os utrolig mange gode minder sammen, og det er en god måde at takke hende på.

  SvarSlet
 8. Det lyder fantastisk.
  Min skulle være billeder fra alle vores fantastiske Norges ture på motorcykel.
  Det ville være dejligt at få billeder i bogform

  SvarSlet
 9. Min skulle uden tvivl være billeder af min søn <3
  Mvh Maria L.Jessen

  SvarSlet
 10. Bogen skulle være med billeder af min søster og jeg - en perfekt gave!

  SvarSlet
 11. Jeg var ikke i tvivl; min bog skal indeholde billeder fra mit bryllup fra september 2013. Kan give min mand den i julegave samt have et minde for livet :)

  // Rikke //

  SvarSlet
 12. Jeg har flere muligheder.. Billeder af mig og min familie, billeder fra min gymnasietid, billeder fra min studietur i gymnasiet, billeder taget i forbindelse med hue-påsættelse og lastbilkørsel eller med alle de opskrifter på kager jeg har fået af familien

  SvarSlet
 13. Hvis jeg er så heldig at vinde, så skulle min fotobog helt sikkert fyldes med flotte fotografier fra mit roadtrip i USA for et par år tilbage. Jeg har mange gange overvejet at få lavet en fotobog med alle mine billeder, men det er altid kun blevet ved tanken. Så hvis jeg er så heldig at vinde, så skal den endelig laves og så vil jeg meget bedre kunne nyde billederne og tænke tilbage på virkelig gode minder! :)

  SvarSlet
 14. Er så heldig at jeg lige er blevet gift med verdens skønneste mand, så helt sikkert en bog med fotos fra vores helt fantastiske dag :)

  SvarSlet
 15. det ville nok blive en 2013-'oversigt' :)

  SvarSlet
 16. Jeg vil meget gerne deltage(:
  Hvis jeg vandt, ville jeg lave en bog fyldt med billeder af vores dejlige dyr(:

  Heidi N.
  minsodeskat@yahoo.dk

  Du er velkommen til at kigge forbi Shop Cici's give away, som jeg står for.
  Man kan vinde 5 neglelakker(:

  http://shopcici.blogspot.dk/2013/10/vores-frste-give-away.html

  Min egen blog: www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 17. Min skulle handle om alle mine tegninger som eg har fået lavet igennem årerne.

  Håber virkelig jeg vinder.
  Har forresten en give away på min blog

  Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 18. MIn far fylder 60 år i 2015 og synes at det kunne være skægt at lave en fotobog om hans liv :)
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Hvert år laver vi en bog omhandlende vores år i Familien Andersen med alle vores oplevelser. Vi laver tre eksemplarer så både bedsteforældre og vi selv kan få en. Rigtig godt måde for at få alle specielle oplevelser samlet ��

  Tak for en god blog

  Mvh Rikke S Andersen
  RikkeThorsen86@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Vores fotobog skulle være en året der gik i min lille familie.
  MVH Marianne
  Min egen blog: www.metskreativerum.blogspot.com

  SvarSlet
 21. Min fotobog skulle være med billeder fra vores bryllup sidste sommer 2012. Vi har stadig alle billederne til at lægge på computeren på nær de 2-3 stykker, som er blevet fremkaldt og indrammet. Så det ville være helt perfekt - og vist også på tide! - at få de dejlige bryllupsbilleder foreviget i en smuk bog. Men det kunne også sagtens være en fotobog med billeder af min dejlige datter på 4 år - eller alle mine kagebilleder! Tror egentlig jeg kunne bruge mere end én bog, men så kan jeg jo bare tilkøbe ekstra (-:
  Mange hilsner fra Camilla

  SvarSlet
 22. Min fotobog skal være et minde over mine 10 års venskabsjubilæum med min veninde Luise fra min efterskoletid. 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 23. Min fotobog skulle indeholde nogle af alle de hverdagsbilleder, der hurtigt bliver glemt i mængden af ferie og 'specielle' billeder. Alle de billeder af ture på stranden, hygge herhjemme med vennerne og de sjove billeder af vores hund og kat :)

  SaHyms@gmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg ville - som mange andre - bruge den til billeder af børnene som nu er 6 og 2 år - det skal feriebilleder, første skoledag, babybilleder, fra læbespalte operationen og mange andre.

  Vi har nu flere gange snakket om at få lavet sådan en bog men bare aldrig fået noget gjort ved det. Så ville vi nok også tilkøbe ekstra bøger til julegaver til bedsteforældrene så kan de også genopleve ungernes første år.

  Så jeg krydser fingre og håber det bliver mig.

  Kh Gitte Kristensen

  SvarSlet
 25. Vinder jeg fotobogen vil jeg sammen med min bror give mine forældre den fyldt med billeder fra ferie, gode minder og hyggelige tider:) Så meget ligger på computeren og bliver glemt, men på den her måde kan vi mindes sammen på en meget lettere måde:)

  Mvh Jeanette
  SnetteJ@gmail.com

  SvarSlet
 26. Min fotobog skal være fyldt med ferieminder fra en fantastisk tur til USA sidste år med min mand og teenagebørn. Vi er ikke gode til at få fremkaldt billederne, så en fotobog vil være genial...

  SvarSlet
 27. Dejlig konkurrence :-)
  Jeg ville forære en til min mor med dejlige billeder fra min barndom tror jeg <3

  Mia
  miasunivers@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Jeg laver fast bøger til mine to drenge efter hver fødselsdag, så skal snart i gang med en til Mathias, som lige er blevet 2 år :)

  SvarSlet
 29. Min fotobog skal være med mine unger.

  SvarSlet
 30. Vi har så mange ferieminder der bare ligger på computeren og vi aldrig får set. De skulle selvfølgelig i en fotobog :)

  Venligst fra Sara Andersen

  SvarSlet
 31. Min skulle være om min datters første 3 år. Mangler stadig at komme i gang med at lave foto bøger. Tror det kommer på listen over ting som skal gøre denne vinter :-)

  SvarSlet
 32. Jeg vil gerne lave et billed af vores sommer. Der skete så lidt, at jeg har brug for at lave en fotobog om den, så vi kan se, at vi trods alt oplevede noget :-)

  SvarSlet
 33. Jeg ville helt klart bruke bogen til "Emilies andre år" - da jeg pt er neeesten ferdig med bogen om hennes første;)

  SvarSlet
 34. Min skulle være om alle mine fantastiske veninder, nu da jeg er på efterskole:)

  Hilsen Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...