fredag den 18. oktober 2013

Tilbudsshopping til junior og lillebror

Jeg er nok inderst inde en lille bitte smule en shopaholic. Til gengæld er jeg også en smule nærig, og elsker derfor at købe ting på tilbud. Derfor har jeg været lidt i gang med at opbygge en garderobe til lillebror og samtidig gøre juniors garderobe klar til koldere tider.

Inde hos For Kids, som vist efterhånden er kendt vidt og bredt i blogverdenen, faldt jeg over lidt tilbud og investerede derfor i en striksweater, en langærmet t-shirt og 2 trøjer med lynlås til junior. Han bliver så nuttet i sømandsstrikken, at jeg får helt tårer i øjenene bare ved tanken ;o)


Rigtig meget af tøjet i små størrelser fra junior kan lillebror også bruge, men da han bliver en vinterbaby og junior er en sommerdreng, så skal der suppleres en lille smule op :o)

Derfor har jeg indtil videre købt en del uld. Et køb der blev klemt ind mellem salg af cupcakes til Lyserød Lørdag ;o) De havde nemlig tilbud i Babysam, så vi fik både en dejlig heldragt, et par huer og en body og leggings.

Sidst men ikke mindst har jeg også købt det tøj som lillebror skal have på hjem fra sygehuset. Det er jo altid et stort øjeblik at købe det, og når Salling så havde Guld Feber og dermed gode priser, ja så er det endnu bedre :o)

Faktisk mangler vi forbavsende lidt til lillebror, da der jo som sagt er meget der kan genbruges. Vi skal dog have investeret i en fleecedragt til ham, og jeg tror at valget er faldet på denne fra Hummel. Sådan en havde junior også, men jo af gode grunde i en anden størrelse :o) Nu håber jeg bare, at jeg kan være heldig at finde den til en lavere pris et eller andet sted på et eller andet tidspunkt :o)

6 kommentarer:

 1. Uhh lækre sager! Jeg har det nøjagtig som dig - jeg kan formøble formuer på ganske kort tid, HVIS der er tilbud ;) Jeg er ikke så god til at købe på nettet til ungerne, men det skal jeg vidst til, for der er jo også ret meget at spare der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o)

   Jeg gør meget i at købe børnetøj på nettet, men det betyder helt sikkert også noget, at jeg er flyttet lidt længere væk fra byen, så kommer jeg nemlig ikke så tit omkring byen og må derfor ty til netshopping :o)

   Slet
 2. Hvor er det bare fine sager søde Camilla! Tænk at du snart er mor til to - to skønne charmetrolde! Det kan være Mini Jr. bliver en rund baby som T ;) ;)

  Noget helt andet, hvis du er interesseret, så har jeg en del tøj i små størrelser vinter-edition som lillebror gerne må låne :) du kan bare skrive på min mail hvis det er søde!
  majbrochstedt81@hotmail.com

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o)

   Jeg forstår det heller ikke rigtigt! Det ville ikke være så ringe endda, hvis Mini blev lidt mere rund i det :o) Åh, tak for tilbuddet, hvor er du sød! :o)

   Slet
 3. Skønne skønne ting du har købt. Elsker også at shoppe til prinsessen, men er heldigvis er jeg også god til at sælge tøjet igen. Så vi er ikke ved at drukne i tøj ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg må lige have et kursus med at sælge, for det kunne godt være, at jeg skulle begynde at forsøge mig lidt mere med det :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...