onsdag den 25. juni 2014

Minis store dag

Forrige søndag var Minis store dag - han skulle nemlig døbes :o) Han er efterhånden blevet 4 1/2 måned, så det var ved at være på tide. Men der var lige nogle konfirmationer der skulle overstås for at det var muligt at finde et festlokale. Selvom vi er flyttet siden Junior blev døbt, og dermed skulle holde dåben i en anden kirke, valgte vi at holde festen bagefter i samme lokale som sidste gang. Det vil sige, at det blev holdt på Restaurant Solsiden i Nørresundby. Det er den restaurant eller de festlokaler der ligger sammen med Skansebadet, men lad jer ikke snyde af beliggenheden - det er skønne lokaler, med masser af plads både inde og ude og maden er rigtig skønt. Desuden er priserne ganske rimelige, så det er totalt win win :o)

Selve gudstjenesten gik rigtig fint - Mini sov det meste af tiden, også da han fik vand i håret, og da han bagefter vågnede brugte han det meste af tiden på at smile til sin mormor og morfar og flirte med pigerne i ungdomskoret :o)

Man måtte ikke tage billeder under selve gudstjeneste, men der blev naturligvis taget nogle bagefter, så her er den lille lækkerbisken i fin kjole (som forhåbentlig er første, eneste og sidste gang)

Storebroren var naturligvis også med, og han opførste sig også ganske pænt i kirken. Her sidder han og læser i sin nye Flyvemaskiner-bog med sin fætter, som var kommet hele vejen fra London for at være med. Han var SÅ cute i sit fine tøj - desværre blev han lidt dårlig senere, som resulterede i tøjskifte, men han var nuttet så længe det varede :o)

Vel ankommet på restauranten var det tid til en lækker brunch. Denne gang huskede jeg at tage lidt billeder, selvom jeg nok godt kunne have nuppet et par flere, men jeg var sulten ;o) Maden var som nævnt rigtig lækker, og det var også en af grundene til, at vi vendte tilbage, for jeg er sikker på, at hvis maden ikke stod klart for os som noget godt, havde vi nok valgt et andet sted.


Menuen var følgende:

> Skyr med honning og ristet Müsli med friske blåbær
> Røget lakse bruschetta med urtecreme
> Røræg, stegt bacon og Chili pølser
> Italiensk fennikel spegepølse, melon og Parmaskinke
> Hjemmelavet rullepølse løg og hjemmelavet sky
> Lun leverpostej og ristede champignon

> Pandekager med ahorn sirup

> Ost i skiver, rygeost med friske radiser og gorgonzola
> Jordbær syltetøj og råsyltet appelsinmarmelade

> Hjemmebagt brød / rugbrød

> Appelsin- og æbleluice

> Kaffe og te 

Jeg havde naturligvis lavet kage, som naturligvis får et indlæg for sig selv og et par andre ting - blandt andet cakepops, som for nemhedens skyld stod på hovedet. Det var bare rester af lagkagebunde blandet med lidt IMBC, hindbærsyltetøj og kakao som var blevet overtrukket med hvid chokolade. De gik rent ind - især hos børnene :o)

Efter en god lang lur fik Mini noget andet tøj på - jeg har åbenbart ment at begge drenge skulle have butterfly på - her fotograferet sammen med sin skønne kusine :o)

Det var den skønneste dag, og vi var super glade for alle de dejlige mennesker, der havde valgt at fejre dagen sammen med os. Der var desværre et par sidste-minuts afbud, men alt i alt havde vi en skøn dag. Den unge mand blev også vældigt begavet, som man kan se på billederne. Der var et par enkle ting der skulle byttes og tilkøbes, men ikke overvældende meget, så det var skønt.

15 kommentarer:

 1. Stort tillykke med mini :) skønne drenge i har fået jer :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med minis dåb. Begge dine drenge ser meget lækre ud i deres fine tøj med butterfly.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, de er ret lækre begge to :o)

   Slet
 3. Og hvad er barnet navn :) Er nysgerrig. Skønt ser det hele ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også skønt :o) Hvis du lurer billederne én gang til kan jeg afsløre, at hans navn står der 2 gange - og om nogle dage kommer også kagen, hvor hans navn også er på :o)

   Slet
 4. Gætter på Felix ;) - med de flotte, charmerende øjne!
  Og der er ikke noget bedre end brunch, - tag hvad du vil ha, både af morgenmad og frokost-snacks (total win win!)

  Tillykke med dåben!

  // Rikke //
  Mit element

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o)

   Du er skarp - det er helt korrekt ;o)

   Brunch er nemlig bare så godt! Jeg eeeelsker hotelmorgenmad og det er tit lidt ala det samme man får til en brunch - ene af gode sager!

   Slet
 5. Nåeh, dine drenge er satme skønne! Tjek lige den lækre Junior med flot frisure og flot tøj :D
  Tillykke med bettefisens fine navn. Godt, at han havde en god dåbsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også, at de er ret nuttede. Jamen, junior var SÅ laber den dag!

   Slet
 6. Tillykke - ser ud til at have været en dejlig dag! Både buffet, gavebord og ungerne ser skønne ud.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det var nemlig en rigtig skøn dag og en rigeligt med skønne børn, gaver og brunch :o)

   Slet
 7. SIkke en fest i har haft og tillykke med at han endelig officielt fik sit navn :D (som jeg synes er skønt!) Kors hvor er han søøøøød altså :D og er du vimmer det hele ser bare så lækkert ud på det buffetbord og sikke mange fine gaver, for ikke at tale om en topstylet junior i stiveste pus - hvor er han skøn!!! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det var en dejlig dag og maden var så lækker! Det samme var mine 2 børn - suk :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...