lørdag den 14. juni 2014

Oliver's Petfood + give away

Coco er ikke den mest madglade lille hund jeg kender - det er nok derfor hun er så god til at holde den slanke linje ;o) Vi har prøvet en masse forskellige slags mad igennem årene, men det er lidt som om der ikke rigtigt er nogle af dem, der er helt i hendes smag. Derfor sagde jeg også straks ja tak til at teste noget hundefoder til hende.

Hæng på her i indlægget og du har mulighed for selv at vinde en omgang foder og godbidder m.m. eller få 4kg helt gratis.

Oliver's Petfood har netop lanceret en ny foderserie, med foder uden korn. Der er til gengæld et højt indhold af kød og ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. De påstår, at det stimulerer hundens "indre rovdyr" og kan være med til at give en sundere og gladere hund. Det lyder jo super! Man kan desuden tegne abonnement inde på siden og opnå rabat, så du får foderet leveret lige til døren (yay for ikke at skulle slæbe det!)

Coco har testet det i et par dage og er umiddelbart ret begejstret. Den vi har prøvet er med kylling og glider ganske godt ned. Godbidderne er hun selvfølgelig stor fan af, men hvilken hund er ikke det!


For et fejre den nye slags foder kører Oliver's Petfood lige nu en kampagne, hvor nye kunder kvit og frit kan bestille 4kg gratis Adult Chicken Grain Free ved at gå ind på olivers.dk/intro - men skynd dig, der er kun 5.000 poser til folk, som ikke har handlet der før.

Men for at det ikke skal være løgn, så har jeg også fået lov at lave en lækker give away her på bloggen, hvor du kan vinde følgende:

Oliver’s Petfood Adult Chicken Grain Free medium, 12 kg
Tre pakker godbidder fra Oliver’s Petfood (Liver Bites, Big Beef BitesTraining Bites)
Frisbee
Stor vandskål i rustfrit stål, 21cm dia.


Det eneste du skal gøre for at være med er at:

- Være fast læser på bloggen, via bloglovin' eller GFC
- Fortælle mig hvilken hund du har, hvad den hedder og om den kan nogle vilde tricks :o)
(hvis du ikke har hund, men gerne vil vinde til en du kender, så gælder samme krav)

Jeg trækker en vinder onsdag d. 25. juni

Indlægget er lavet i samarbejde med Oliver's Petfood
 og jeg har modtaget de produkter der er omtalt i indlægget

33 kommentarer:

 1. Vil da elske at vinde til vores elskelige Westie. Pepsi er 9 måneder og lige blevet student i hundeskolen. Han kan gi' pote, sitte, dæk, rulle rundt og kommer når vi kalder. Han er så dygtig. Han er heller ikke super madglad så jeg har bestilt en prøvepakke, det kunne være fint hvis vi fandt noget foder han var lidt gladere for.

  Kh. Anne-Mette/Aeblelunden

  SvarSlet
 2. Ej hvor lækkert, det vil vores Ronja rigtig gerne vinde ;)
  Hun er til gengæld rigtig meget mad glad og vi er igang med den første pose fra Oliver's, som hun er helt vild med ;)

  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er en blanding af gordon setter og tibetansk spaniel, hun kan rulle og hoppe og klappe på vores hånd med poten, meget villig til at lave masser af kunstner, hvis bare hun får lidt mundgodt for det ;) og selvfølgelig kan hun også det gængse, bare ikke på plads, det er kun når det passer hende :)

   Slet
 3. Ja, vores dele-hund er ligeledes heller ikke så madglad, i hvert fald ikke når det gælder hundemad, så man er altid lidt på jagt efter noget mad der falder i hendes smag.
  Det er en West highlænder, som er en fræk en af slagsen, men det kan både sitte, dæk, danse og meget mere.
  mvh Matilde Svenstrup fra TildeMad

  SvarSlet
 4. En pomeranian ved navn Mulle, som ikke rigtig kan nogen tricks :P hehe...! Men hun er til gengæld helt vildt sød...

  //Maja
  maja3012(a)hotmail.com

  SvarSlet
 5. Vil da rigtig gerne vinde det til min svigermors to beagler der hedder Loulou og Maggie :) de går til hundetræning, agility osv, men det fedeste (og måske eneste) trik de kan er at hvis man siger spis, så gør de det... og man behøver ikke engang sige værsgo' ;) de eeeelsker bare mad, så præmien ville være perfekt til dem. -Lisa, Lisa_K_T@live.dk

  SvarSlet
 6. Vores blanding Cosmo, er dansk/svensk gårdhund og tjekkisk rottehund. Han er virkelig god til at hoppe meget højt, og så er han den største putte-røv der findes. :)
  Mia C Andersen/ aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 7. Det er en sjov og lækker give away :o) Jeg har en dejlig Irisk-Sætter på 7 år, og hun hedder Rana. Hun er god til at give pote og helst begge poter på en gang hvis hun har godbidder i vente. Også elsker hun at være med os ude at sove i vores Shelter i haven, for det er det eneste tidspunkt hvor man må sove det samme sted som "mor og far" ;o)

  SvarSlet
 8. Jeg er den stolte ejer af Yatzy som er en lille Bolognese. I modsætning til din hund er han meget madglad og spiser ALT, desværre også "ting" som han finder på gaden, i parken og lignende steder. Derfor kæmper jeg en daglig kamp for at han ikke skal blive overvægtig, da han samtid er en meget aktiv hund og det ville være synd for ham, hvis han blev for tyk til at løbe og lege og snurre rundt om sig selv som en snurretop og alle de andre herlige ting, han finder på i løbet af en dag.

  SvarSlet
 9. Ej en skøn give away(:
  Jeg har min lille Fox, og han er 4 år, og han er en blanding af en pomeranian og en yorkshire terrie.

  Fox kan give pote, high five, sætte sig, lægge sig, blive når jeg beder om det, kommer når jeg beder om det, lade en godbid være, når jeg siger det. Så har jeg lært ham, at når jeg rækker min højre hånd frem, så skal han give sin venstre pote, og når jeg rækker min venstre hånd frem, så skal han give mig sin højre pote, og det samme har jeg lært ham med high five(:
  Fox elsker at træne, og han lærer utrolig hurtigt, og jeg elsker at træne med ham(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 10. ihhh deltager hjertens gerne da min hund elsker mad!! hun er jo labrador og hedder Java som kaffe da hun er mørkebrun!!
  Java er en klog labrador og kan okay mange tricks hun kan rulle og dække, sitte og gi pote men også vente med at tage en godbid til hun får lov!
  da hun var valp gik jeg til hundetræning som også indebar noget der hedder rally som også gik ud på at lære hunden en masse komandoer og tricks og dem bruger vi endnu!!

  Laila Jensen
  regnbuens@hotmail.com

  xxx for at vi er de heldige vindere mig og vuf!

  SvarSlet
 11. Jeg har en Buveau de Flanders - en ret stor hund, den er re glad for mad så vi passer lidt på den slanke linie ;-)

  SvarSlet
 12. Jeg har en Berner Sennen-dreng i størrelse XXL, så der ryger noget foder indenbords hver dag. Han hedder Chinook og er opkaldt efter en art humle, som bruges til at ølbrygning :-)
  Det er også næsten det vildeste trick han "kan". Han har så absolut sin egen mening om tingene - er faktisk ret lærenem, som gider ikke gentagelser - to gange, "så må du sgu selv hente bolden igen, moar".....
  Han er den mildeste, sødeste, blødeste, forvokset teddybjørn man kan tænke sig og jeg NYDER at have ham omkring mig, nusse ham, lege med ham, grine af ham og når han gider (og jeg har ostehaps), træne lidt med ham :-D

  SvarSlet
 13. Vores bedste ven hedder Luna, hun er 3/4 labrador og 1/4 svensk/dansk gårdhund. Hun er 1,5 år og blev for 5 mdr. storesøster til en lille dreng - det har hun taget SÅ flot, hun er meget interesseret i ham og passer på ham og helt imponerende har hun ALDRIG taget noget af hans legetøj selv om det ligger på gulvet - hun er nemlig en rigtig legesyg tøs!

  SvarSlet
 14. Jeg er ret sikker på, at vores lille Fanny vil blive rigtig glad, hvis hun vinder :-)
  Fanny er såmænd en lille dejlig 3-årig malti-tzu - en krydsning mellem en malteser og en shih tzu.
  Fanny kan ikke ret mange tricks - andet at at sidde og dække.

  Jeg er fast læser via GFC og følger også med via Bloglovin'.

  SvarSlet
 15. Jeg har 2 bichon frise :-) tilde på 4 mdr og Tino på 3 år :-) de vil elske denne her giveaway :-) de kan også bare de alm tricks som sidde, dække , gi pote , danse på 2 ben :-)
  Storkevej@yahoo.dk

  SvarSlet
 16. Vi har lille Lizzie, der er 3 år. Hun er en blanding af en shih tzu og en yorkshireterrier. Og hun ER virkelig også terrier på nogle punkter :-D
  Hun kan sidde og dække og faktisk også blive stående eller liggende, hvis hun får kommandoen "Bliv". Ellers er det ikke den store cirkushund, vi har herhjemme.

  Jeg følger dig via BL og GFC.

  SvarSlet
 17. Vi har Molly på 4 år, hun er en labradorblanding, og vil gøre alt for mad;) Det vildeste trick hun kan, er, at hun kan gå under mine ben, når jeg går, så hun zig zagger ind og ud
  Følger med via Bloglovin'

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 18. Elton! Min broders labrador. Den mest elskelige familiehund & den mest hardcore jagthund.

  Tricks?
  Den kan i hvert fald altid gøre mig i godt humør. ;) <3

  SvarSlet
 19. Åh en lækker konkurrence :)
  Jeg har først min egen hund om 1½ måned... MEN mine forældre har hund. Julius på 3 år, er et mix af puddel, terrier og pomeranian. En lille sort langhåret lille uldtot :) <3
  Han kan en masse standart tricks - men hans bedste trick er nok at forsvinde på magisk vis, så snart nogle nævner ordet "bad". ;)

  Derudover bliver jeg en enormt lykkelig ejer af en skøn lille han mops om 1½ måned. Så hvor ville det være herligt at vinde denne pakke til en ny og god start med hund i mit liv.

  For resten tak for opskriften på Sloppy Joes - Vi lavede dem i fredags <3 De var i hit både hos børn og voksne.
  God aften.
  Lea (Leavinz@hotmail.com)

  SvarSlet
 20. En skøn og rar labrador kaldet Sander - men den er ikke for klog :)

  SvarSlet
 21. Balder er en bomulds/ japansk spids. Han elsker at smide papir og andet i skraldespanden :)

  Sara R
  sara8071@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg har en deeejlig malinois, som også hedder Coco<3
  Hun kan ikke de vilde tricks, men er ret god til det med high-five! ;)

  SvarSlet
 23. Wow for en cool præmie. Det ville mine 2 franske bulldogs elske at få i huset :-D

  Tricks?????
  Nææææ men Cæso ynder at pille diller....lidt pinligt at udlevere ham her, men så kan han da bare la´ vær´ :-D

  Knus fra Låvise

  SvarSlet
 24. Det ville Lucia elske. Hun er en lille chihuahua. Hun kan ikke noget som som helst, andet end at rende rundt og fnyse af folk ;)

  emily.rasmussen@live.dk

  SvarSlet
 25. Min Lukla er en tibetansk Terrier - en lille hyrdehund med masser af sjov og ballade gemt bag en masse pels.
  Hun kan ingen særlige trænede tricks - men hun åbner selv døren til vores drivhus, lægger sig på hylder og borde for at få en lur, ved når nogen har ondt eller ikke er friske og så har hun en super god humor.
  Jeg håber på vores held - så Lukla kan få lov til at nyde den gode fine præmie.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 26. Jeg prøver lige igen - min første kommentar gik åbenbart ikke igennem -

  Først; lækker hunde-venlig give away :)

  Min hund Fjelmer er en sort labrador med et kæmpe hjerte og roligt sind! Han er ved at være godt oppe i årene, så tricks er der ikke mange af. Det er hårdt nok for ham at skulle gå op ad trappen, så den daglige kamp bliver overvundet med godbidder og han ved de venter på ham :)
  Men vi aktiverer ham en gang imellem med diverse aktiverings spil hvor han skal løfte og skubbe ting for at få godbidderne!

  SvarSlet
 27. Uh hvor lækkert, vi prøver helt sikkert chancen :-) Jeg har to skønne hunde, en dværgpinscher der hedder Mailo ,og en foxterrier/japansk spids der hedder Ozzy . Mailo kan ingen tricks,eller gælder det at snorke vildt højt? Ozzy kan heller ingen vilde tricks, men kan de gængse sit, dæk, pote/anden pote ( også på benet) osv.

  SvarSlet
 28. Ih altså :) skønne tossede coco <3 vi har jo Pixi der er halv bomuld og halv havaneser der ringer på sin klokke ved døren når hun vil udenfor, da hun ikke rigtig siger noget. Hun kan bl.a. Også rulle rundt, men vil kun gøre det til hendes højre side :D

  SvarSlet
 29. Dansk svensk gård hund, der hedder Luggi.
  Den kan vist ikke de vilde tricks :-)

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Hejsa. Jeg har lille Sputnik som er en krydsning af chiuaha, cain terrier og papillon. Sputnik elsker god mad - kan lyve og sige som en mis - han kan rulle, give High five og danse som en cirkus hund �� mvh Louise (louisegpedersen@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Vi har nu fået to hunde - Kenzo på 8½ år og Sigurd på 14 uger :) De er begge franske bullldogs.
  Kenzos vildeste trick må være at give pote med kommandoen "Goddag".
  Sigurds vildeste trick er klart hans maddans når madskålen bliver fundet frem, og bevæger sig hen mod den plads han spiser ved. Så bliver der vist forbudte trin :D

  Men du må vist også hellere fortælle hvilke tricks Coco kan?? :)

  SvarSlet
 32. Hej har ikke hund selv, men min bror har den sødeste Finsk hyrdehund som er rigtig god til de små, stille og rolig. Når vi er i sommerhuset stjæler den altid den gode plads i lænestolen :-D Den vil jeg da gerne forkæle med lidt god mad :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...