mandag den 16. juni 2014

På tur til Skagen

Jeg er frygtelig bagud med at blogge. Det er bare begrænset hvad jeg har af tid, nu hvor junior går hjemme. For hele dagen går med at forsøge at underholde ham og om aftenen sidder jeg som regel foran TV'et med Mini på skødet indtil han falder i søvn.

Derfor har jeg heller ikke fået fortalt om vores tur til Skagen i Kristi Himmelfartsferien. Vi var afsted fra fredag til søndag sammen med mine svigerforældre, og det var skønt at komme lidt væk hjemmefra. Især var det skønt, at lørdag aften passede de begge drengene, så husbonden og jeg kunne gå ud at spise bare os to. Det var SÅ skønt bare at kunne gå hånd i hånd og ikke skulle holde styr på uregerlige børn. Desuden kunne vi bruge al den tid vi ville på at spise :o)

Anyway, da vi kom derop startede vi med at gå ned på havnen for at spise og derefter tilbage til huset, hvor vi boede.

Lørdag formiddag var vi en tur inde omkring byen, spiste derefter frokost udenfor ved huset ligesom en skovtur. Om eftermiddagen var der Bamse picnic på Skagens Bamsemuseum, hvor vi deltog og det var super hyggeligt. Lørdag aften var husbonden og jeg som sagt ude at spise og søndag efter morgenmaden tog vi hjem. Alt i alt en super hyggelig tur, selvom den også var en smule stressende - det er det nok altid med 2 krudtugler!
Mini ligger/sidder og betragter menneskerne på havnen, men vi andre spiser
Hipster-junior venter på maden
Jeg fik en havne-platte - der er ingen smalle steder der ;o)
Den søde ballademager
Junior nyder en grillpølse fra Slagter Munch - mums!
Picnic i haven
Bamserne havde pyntet fint op ved Skagens Bamsemuseum
Der gemte sig bamser hist og pist, som kunne blive forvandlet til en pose vingummibamser
Der var også ansigtsmaling, men junior ser ud som om han var noget utilfreds med morens maleevner! Han skulle i øvrigt ligne en bjørn :o)
Vi gik også en tur ind og så udstillingen med alle bamserne. Der er så mange fine!
Hip, hip, hurra - Bamse edition :o)
Kronprinsparret - Bamse edition :o)
Kronsprinsparret og deres 4 børn
Marie og Søren Krøyer - bamse edition :o)

Så vidt jeg kan forstå, er det meningen, at Bamse picnic'en skal være en årligt tilbagevendende begivenhed. Jeg kan ikke afvise, at vi kunne finde på at tage afsted igen - Skagen er nu så dejlig!

Til næste gang - er der så i øvrigt nogle bestemt steder der er værd at gå hen og spise?

2 kommentarer:

 1. Ahmen hvor ser det bare hyggeligt ud og den der platte kunne jeg virkelig godt konsumere lige nu! Hold fast hvor ser den lækker ud altså :D Det lyder som en rigtig dejlig tur og ja, alting er lidt mere hektisk når man har to guldklumper med sig ;) Hvor er de skønne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var SÅ godt den platte! Jeg kunne faktisk også godt klare sådan én igen :o)

   Tak - jeg synes også de er skønne, omend noget af en håndfuld til tider ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...