lørdag den 24. januar 2015

Do you want to build a snowman?

Selvom jeg synes det er fint, at der er forskel på piger og drenge, synes jeg heller ikke, at man skal sætte for skarpe grænser op for hvad der "passer" til hvert køn. Men der er ikke meget tvivl om, at vi har nogle meget drengede drenge! Derfor er det også kun fordi jeg fik Frozen/Frost i adventsgave af husbonden, at vi har den i huset. For Victor er ikke blevet forført af det iskolde univers. Han har set filmen et par gange, men vil hellere se Små Einsteins :o) 

Men i går på vej hjem spurgte han om ikke vi skulle bygge en snemand - det var der desværre ikke tid til, så i dag hvor det har væltet ned med sne blev vi enige om, at vi hellere måtte slå til. For at fordrive tiden mens lillebror sov satte vi os til at se Frost og derfor skulle snemanden vi efterfølgende byggede naturligvis ligne Olaf ... det lykkedes ikke helt, men han kunne godt være en grandfætter eller noget ;o)4 kommentarer:

 1. Hehe - det lyder fuldstændig som mine nevøer! De synes også, den er for 'tøset' - til gengæld snakker de perfekt 'minion'-sprog :D

  Jeg synes nu, det er et meget godt bud på Olaf (om i øvrigt er et dejligt og tilpas fjollet sidekick i filmen)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt pudsigt, som de godt kan have en så klar mening om hvad der er "tøset" allerede så tidligt. Vi har desværre ikke helt fået ham overbevist om Despicable Me, men mon ikke det kommer - lige sådan med Frost :o)

   Olaf er så sød! Så vi takker meget for, at det bliver vurderet til et acceptabelt bud :O)

   Slet
 2. Aladdin, Løvernes Konge, Klokkeren fra Notredame og Robin Hood har altid været mine yndlings - alle med mænd i hovedrollerne :D Så jeg vil bestemt mene at alle typer Disneyfilm er til for alle, min kærestes favorit har alle dage været Skønheden og Udyret som jo umiddelbart er tøset.
  Frozen er så skøn.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du naturligvis også ret i! Disney er for alle, men ikke desto mindre gider min lille mand hverken Snehvide, Askepot osv., men gider heller ikke Robin Hood eller Junglebogen, så måske er han bare ikke helt "der" endnu, hvor Disney film er gode :o)

   Jeg synes i øvrigt, at din kæreste har helt ret - Skønheden og Udyret er totalt min favorit! og Frozen er også ganske fabelagtig :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...