tirsdag den 27. januar 2015

Noget om en meget bestemt dreng og en rabatkode

Indlægget er lavet i samarbejde med Flipit

Jeg synes tit der er snak om "tweens" eller præ-teenagere ... her i huset tror jeg nogle gange, at vi har sådan én! Til trods for, at han kun er 3½ :o)

Den gode Victor kan IKKE lide knapper! Hvis husbonden eller jeg har noget på med knapper hører vi tit noget ala: "Jeg elsker ikke dig, jeg synes du skal tage en anden trøje på!" "Jeg elsker ikke din trøje far - jeg synes vi skal køre hjem, så du kan få en anden på!" eller i går "Jeg elsker ikke dig mor - din trøje er lysebrun!" Så med sådan nogle udtalelser kan I vel levende forestille jer samtalen, hvis jeg forsøger at lokke HAM i noget med knapper! Han kan heller ikke lide jeans, men jeg synes nu de er det bedste til børnehave - ikke nødvendigvis det rareste, men praktiske og lidt lune. Men jeg har forbarmet mig over den stakkels dreng og har været ved at kigge efter lidt andet til ham en jeans. Jeg synes dog det er lidt svært - især hvis det også gerne må være lidt smart.

Fra i dag og indtil 8. februar kan du få 10% på dine ordrer hos Bon'A Parte, med rabatkoden FLIPIT - kig derinde for flere rabatkoder. De har ikke et kæmpe udvalg af børnetøj, men har ualmindeligt meget som moren godt kunne bruge ;o) Var penge ingen hindring røg nedenstående i kurven til min meget bestemte unge mand. Bukserne tror jeg ikke, at han ville kunne argumentere imod. Jeg ved dog godt, at skjorten aldrig ville komme på! Men pæn er den :o) En flyverdragt har vi allerede, men denne er da bare SÅ smart!


2 kommentarer:

  1. Wauw nogle lækre stykker tøj og helt sikkert også den slags jeg går efter til Elias :-D herhjemme har vi heldigvis ikke den slags samtaler endnu (om det er fordi han er ligeglad eller bare ikke kan sige at han er utilfreds med tøjvalget ved jeg ik) men indtil videre bestemmer mor stadig og hun ELSKER også knapper :-P

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ved altså heller ikke helt, hvor han har det fra? Han er værre end en teenager (tror jeg ;o) Så jeg er altså ret misundelig over, at I ikke har den slags samtaler ... men mon ikke det kommer på et tidspunkt - ellers så kan det være, at Theresa kommer og overhaler indenom - hun er jo immervæk en pige ;o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...