søndag den 22. marts 2015

76. kage: Bryllupskage med katte

Tiden flyver afsted, så jeg er som sædvanligt kommet lidt bagud. For 3 uger siden lavede jeg den sød lille bryllupskage til min svogers niece, som skulle giftes med sin søde argentinske kæreste. De unge mennesker planlagde brylluppet i super fart og spurgte om jeg ville lave en kage. Det ville jeg naturligvis gerne :o) Line - bruden - mente at drømmekage var den jeg lavede til min nieces dåb, så vi tog udgangspunkt i den, men lavede den lidt mere bryllupsagtig med topfigurer og lidt roser. Den blev måske lige en anelse mørk i farven, men brudeparret var tilfredse og det er jo det vigtigste :o) Selv var jeg især godt tilfreds med topfigurerne og så synes jeg det er så sødt, at de fletter hale *love*

Inde i kagen var der blandt andet en dulce de leche-mousse, med dulce de leche direkte fra Argentina, for det er åbenbart meget populært derovre.

Kagen indeholdte:
Mørke lagkagebunde
Hindbærmousse
Dulce de leche - mousse med stykker af Daim
smørcreme med hvid chokolade
og så er den først overtrukket med marcipan og bagefter fondant

6 kommentarer:

 1. Så fin den er og fyldet lyder über-lækkert! Endnu noget jeg har tilgode at smage/bruge i bagværk m.v. er dulce de leche så der må jeg også hellere tage mig sammen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også, at det var en ret lækker kombination! Altså Agnethe - ja, det bliver du klart nødt til :o)

   Slet
 2. Hvor er den bare fin! :) Hvorfor er den overtrukket både med marcipan og fondant? kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o)

   Brudeparret kan ikke så godt lide fondant men er mere til marcipan. Til gengæld evner jeg ikke at lave en flot kage med marcipan, så de begge lag er en slag kompromis. Hvis de piller fondanten af når de spiser den har de deres marcipansmag, men stadig en fin kage at se på :o)

   Slet
 3. Ej, en sød og fin kage! Jeg er helt forelsket i katte-brudeparret på toppen. Hvorfor lige netop katte?
  Tak for en god blog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord om kagen og om bloggen :o)

   Jamen, det er så nemt, at gommen elsker katte (bruden er mere en hunde-pige) og derfor ville bruden gerne, at det var katte :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...