torsdag den 5. marts 2015

Udstillingskager

Min praktik er slut, og den har udmyntet sig en i masse udstillingskager, som nu er at se i Fandankos butik. Vi har indtil videre aftalt et deltids arrangement, men nu må vi se hvordan det kommer til at gå.

Anyway, de fleste (alle?) kagerne har vist været vist på instagram, men jeg havde et ordentligt kamera med en dag og valgte at tage lidt bedre billeder. Så de kommer her! Priserne på kagerne starter ved 39,- per person, og der skal bestilles kage til minimum 20 personer. Prisen på en kage er mest betinget af hvor lang tid den tager at pynte, så et eller andet sted bestemmer man næsten selv, hvor meget den skal koste. Til gengæld få du en lækker hjemmebagt kage, som helt sikkert kommer til at vække begejstring!

Det er jo i øvrigt ikke sådan, at man behøver at bestille en kage, der ligner udstillingsmodellerne - de er blot ment som inspiration. Som jeg siger, så kan jeg "næsten" alt ;o)





10 kommentarer:

 1. Hej Camilla. Hvor er det flotte kager du har fremstillet. Jeg er ret begejstret for din salmebog - hvor fin og enkel, og så velvalgt til en konfirmation, tænker jeg. Held og lykke fremover.
  Venlig hilsen Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Jette :o) Jeg er faktisk også selv ret begejstret for salmebogen - den er nemlig fin og enkel og jeg synes den er så passende til en konfirmation ;o)

   Slet
 2. De er superflotte - godt gået :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte. Jeg er især vild med ninja turtles

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg var til et event forrige weekend, der var der heller ikke et øje tørt hos nogle af de små drenge, da de så Ninja Turtles kagen - men den er også ret sød :o)

   Slet
 4. Hold op hvor er du dygtig😉

  SvarSlet
 5. De er så fine og jeg elsker alle de forskellige udtryk, det er lykkedes dig at kreere :D Du er en sand kagemester! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg prøvede også at lave noget ret forskelligt for at fortælle folk, at jeg kan "næsten" alt ;o) Kagemester er dog måske så meget sagt ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...