tirsdag den 31. marts 2015

77. kage: fødselsdagskage med forkert alder!

Forrige weekend var jeg lige omkring Fandanko og lave en lille kage. Jeg havde glemt mit kamera, men knipsede lige et par hurtige med mobilen. (Jeg burde vist snart få en mobil, der kan tage lidt bedre billeder!)

Kunden bad om en kage til sin kæreste, som jeg ikke havde på fornemmelsen, at hun vidste, og han sagde, at den måtte gerne være forårsagtig - gerne limegrøn - og med blomster. Så langt, så godt! Så ville han gerne, at der skulle stå alder, som man kan se på billederne ... jeg håber virkelig ikke, at han fik den i hovedet, da fødselaren fik den! Jeg ved ikke, om de har et eller andet sjovt med det, men jeg var personligt nok blevet en anelse knotten ;o) Men som man siger: Kunden har altid ret, så kagen blev som ønsket og jeg syne egentlig, at den blev meget sød :o) Håber i hvert fald, at de blev glade for den!8 kommentarer:

 1. Fantastiske farver - og ret fin joke, lidt anderledes men sjov

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, den er lidt anderledes den joke :o)

   Slet
 2. Altså udseendet fejler intet, det er en smuk kage men havde min mand stillet an med den så var den uden tvivl havnet i synet på ham igen... ikke at jeg er aldersforskrækket men min alder er bare ikke noget at joke med! :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på samme måde - jeg er bestemt heller ikke aldersforskrækket, men jeg er ikke helt med på den ;o)

   Slet
 3. Nej, vær nu ikke så sarte - havde der stået '50', kunne jeg MÅSKE bedre forstå det. Jeg synes, det er totalt uforståeligt og meget værre, at en far bliver antaget for at være sønnens storebror - og at han er stolt af det.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nu normalt heller ikke, at jeg er sart ... jeg håber bare ikke, at fødselaren var! Ja, den er heller ikke god!

   Slet
 4. Jeg glemte lige, at faderen var 40 eller 39 år (:-)), og sønnen var 13 år.
  Elsebeth

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...