mandag den 9. marts 2015

Så lykkedes det ENDELIG!!!

Yay - jeg har allerede fortalt det på Instagram, men nyheden skal naturligvis også på bloggen...


 Ja, sgu! Det er endelig lykkedes mig at finde et helt ordinært, betalende job, som gør mig fri af dagpengesystemet og som ikke på forhånd er tidsbegrænset eller noget! (jovist, der er en prøvetid, men det er der jo altid) Jeg er SÅ glad!

Jeg var til samtale forrige mandag og fik beskeden i fredags om, at jeg var blevet udvalgt ud af 132 ansøgere, så det i sig selv er jo lidt en sejr. Jeg starter lige efter påske, så det skal nok blive godt. Jeg skal arbejde som salgsassistent i en håndværker-butik/gør-det-selv-butik, hvilket jeg jo er ganske godt kvalificeret til som uddannet handelsassistent med speciale i stål :o)

Den eneste lille ulempe ved jobbet er arbejdstiderne + rejsetid, som gør at jeg vil være forholdsvist sent hjemme, men jeg er sikker på, at det nok ska gå - og så betyder det også, at jeg får æren af at aflevere drengene om morgenen og dermed kan husbonden komme tidligere på arbejde og så kan han uden problemer hente om eftermiddagen.

Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver en stor omvæltning for vores lille familie, men glæder mig super meget alligevel. Jeg regner med at fortsætte mit lille kage-eventyr ved siden af og så må tiden vise, hvordan det spænder an.

Som bonus-info til jobsøgende kan jeg fortælle, at jobbet er en opslået stilling, hvor jeg på helt almindelig vis har sendt en skriftlig ansøgning - uden at ringe først! - så det kan lade sig gøre :o)

Men jeg kan naturligvis godt bruge et lille held og lykke fra jer søde læsere, at jeg kommer godt igennem prøvetiden og bliver glad for jobbet. For det jeg tror vi mangler allermest i vores familie er noget stabillitet!
16 kommentarer:

 1. Hvor er jeg bare glad for at læse den nyhed. Stort tillykke, det har ladet vente på sig længe. Håber du kommer til at trives i dit nye arbejde

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg er også bare SÅ glad! Det trængte jeg virkelig til :o) Jeg håber også, at jeg bliver glad for det :o)

   Slet
 2. Det er knag'me flot at slå 131 andre ansøgere af banen. Til lykke med den præstation! Jeg håber, det bliver det helt rigtige job for dig.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg ved godt, at der er mange stillinger, hvor der er mange flere ansøgere - men jeg er også ret stolt :o) Åh ja - jeg håber virkelig også, at det er det helt rigtige job for mig!

   Slet
 3. Stort tillykke med det!
  Flot gået.
  Jeg håber du bliver glad for det, og fedt at læse det stadig er muligt at få et job med en almindelig ansøgning og gode kvalifikationer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg håber også, at jeg bliver glad for det! Det var også derfor jeg tænkte, at jeg hellere måtte skrive det - at det godt kan lade sig gøre med en almindelig ansøgning og passende kvalifikationer :o)

   Slet
 4. Ih, hvor fedt - og fortjent! Håber, du bliver glad for det, trods rejsetid Coco - tillykke i hverttfald :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det er ret fedt! Jeg skal nok vænne mig til rejsetiden ... det er der så mange andre der også gør :o)

   Slet
 5. Du får et stort tillykke med på vejen fra mig :-)
  Det var godt gået af dig og jo det bliver stressende og hårdt indtil I er kommet ind i rytmen alle mand.
  Jeg håber du bliver glad for dit nye arbejde og kan udvikle dig i det.
  Jeg vil sende dig megen god energi.
  Hvis du eller nogen du kender har lyst, så har jeg en lækker bikini giveaway kørende og det går jo mod badetiden :-)
  Rigtig god eftermiddag og aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg tager gerne imod god energi! Jeg håber også, at det komme til at gå godt altsammen og det gør det selvfølgelig også!

   Jeg springer bikinien over - det vil jeg helt skåne andre for ;o)

   Slet
 6. Hvor er det megafedt! Stort tillykke! ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det er nemlig MEGA fedt :o)

   Slet
 7. Endelig!!! :-D

  STORT tillykke.

  SvarSlet
 8. Aiii jeg har ikke engang fået lykønsket dig herinde! Jeg tog bare telefonen, da jeg så indlægget ;) Men selvfølgelig skal du også lige have et kæmpe tillykke med på vejen her også - det er simpelthen SÅ godt gået og du baner vejen frem for os andre :D Jeg håber du bliver SÅ glad for det, for jeg er virkelig glad på dine vegne! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu helt okay, at du ikke har fået lykønsket mig herinde søde Agnethe :o)

   Jeg håber (og tror) også, at jeg bliver rigtig glad for det!

   Det var et vigtigt for mig at pointere, at det faktisk kan lade sig gøre at få et arbejde på en helt almindelig opslået stilling og en skriftlig ansøgning :o)

   Åh, hvor jeg håber og krydser alt hvad jeg kan for, at det også snart bliver din tur!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...