onsdag den 18. marts 2015

Hamburg - hjælp!

På et tidspunkt her i foråret skal vores lille familie en tur til Hamburg. Vi tager afsted alle 4 og får selskab af mine svigerforældre :o)

Vi har planlagt en del allerede - så som Kanal-rundtur og et besøg hos Miniatur Wunderland, men vi mangler måske lidt mere. Er der nogle af jer søde læsere, der har gode forslag til hvad man skal give sig til i Hamburg, når man har 2 krudtugler på 1 og 3½ med?

Desuden kunne jeg virkelig godt bruge lidt tøj - og det kunne resten af min kære familie også. Da jeg stadigvæk satser på at smide nogle kilo gider jeg ikke bruge for mange penge på det, og det gider jeg heller ikke til Victor og Felix - for de vokset som ukrudt! Derfor kunne jeg også godt bruge lidt tips til billige shopping muligheder. Jeg troede lige, at der lå en af billig shoppings hellige graler - Primark - i Hamburg, men den ligger vist i Bremen, og det er alligevel lidt i overkanten bare for lidt billigt tøj!

Kilde10 kommentarer:

 1. Jeg er helt vild med zoo i Hamborg. Man kan komme tæt på dyrene og der er masser af fodringer i løbet af dagen. Der kører S-bahn lige til døren. Hvis I tager derop så husk lemurerne (de er i et særskilt hus lige ved indgangen. Lemurerne går frit rundt inde i et hus, og sætter man sig på gulvet kommer de hen til en. Det er en meget stor oplevelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Zoo var måske ikke så dum en idé :o) Tak for forslaget!

   Åh, jeg synes lemurer er så super nuttede <3

   Slet
 2. Butikskæden C&A kan klart anbefales. Ikke for dyrt og ret H&M agtigt i stilen. Da jeg i en periode boede i Østrig, købte jeg nærmest udelukkende tøj der. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan faktisk godt huske C&A fra dengang jeg boede i London ... Jeg lurede lige på hjemmesiden, det var lige sådan en slags butik jeg tænkte på :o)

   Slet
 3. C&A er i hvert fald billig. Nogle gange synes jeg også, jeg har været heldig at finde nogle gode tilbud hos Karstadt. Især i deres tilbudsperioder.

  Alt efter hvornår I tager til Hamburg, kunne Hamburger DOM være en mulighed. Det er tivoli. I kan se datoerne for det her: http://www.hamburg.de/dom/2046622/dom-termine/

  Jeg elsker at komme til Hamburg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Karstadt er notere :oD

   Uh, Hamburger DOM er en fremragende idé! Jeg er ret sikker på, at det ville begejstre både ung som lidt ældre :o)

   Slet
 4. Jeg kan helt klart anbefale Hagenbeck Tierpark (zoologisk have lige udenfor Hamborg).
  Afhængig af, hvor godt dit tysk er, kan du finde tips til byen på denne blog http://elbmadame.de/category/hamburg/
  Elbmadam skriver mest om design, men har en lille kategori om Hamborg, hvor der især er tips til cafeer, restauranter mm

  SvarSlet
  Svar
  1. Hagenbeck Tierpark skal der bestemt kigges nærmere på.

   Tak for tippet om bloggen! Jeg er ikke super god til tysk, men nok til, at jeg kan kigge nærmere og stadigvæk forstå det meste :o) Ellers må jeg benytte mig af google translate ;o)

   Slet
 5. God tur, kanalrundfart er så hyggeligt, og Wunderland MÅ jeg prøve næste gang - hvis ungerne var lidt større, skulle I have prøvet Dungeons, den må I tage på en kærestetur en dag ;) Ellers har jeg kun hørt godt om deres Zoo.
  God tur.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Nej, Dungeons er nok liiiige tidligt nok ;o) Jeg er dog ret sikker på, at jeg også ville være alt for kylling til det! Jeg er stadig traumatiseret efter en tur i Liseberg for 15 år siden! Nej, vi må hellere holde os til modeltog!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...