onsdag den 2. marts 2011

Thousand Island dressing... med tilbehør :o)

Dagens ret i dag, var næsten så simpel som den kunne være, og den kunne sagtens have været ualmindelig kedelig. Vi fik nemlig blot en reje-cocktail med lidt brød til! Men jeg lavede hjemmelavet Thousand Island dressing til - og wow, det kan gøre næsten hvad som helst til en lækker omgang :o)


Dvs. retten bestod blot af hjertesalat, agurk, tomat, asparges, rejer og dressing. Dressingen er Arlas opskrift


Tilbehør til 10
  • ½ liter cremefraiche 18%
  • 3 tsk citronsaft
  • ½ tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk revet løg
  • 4 spsk tomatketchup
  • 2 spsk hp sauce
  • 2½ dl piskefløde 38%, fx Karolines Køkken®
Ekstra information Fryseegnet: Nej, Tilberedningstid: 15 min
Cremefraiche smages til med citronsaft, sukker, salt, løg, tomatketchup og hp sauce. Fløden piskes til skum og røres i.
Brug denne Thousand Island dressing til et stjerneskud eller en rejecocktail.
 

10 kommentarer:

  1. Mmmm det ser godt ud og elsker sådan en hjemmelavet dressing! og rejecocktailen ser ikke værst ud (minus asparges ;)) :) jeg glæder mig forresten til de kanelsnegle :D

    SvarSlet
  2. Århh, hvor ser det godt ud!! Jeg tror da vi skal have sådan en omgang ASAP :-D

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  3. Hej Line,

    tak for de søde ord :o) Altså når man først har prøvet en hjemmelavet af slagsen, er det lidt som om alle de købte er ENDNU værre! Nu må vi se, hvordan det går med kanelsneglene... men mon ikke de kan spises

    knus
    Camilla

    SvarSlet
  4. Hej Birthe,

    tak for de søde ord :o) Det smagte også rigtig dejligt, selvom der nok er nogle der vil mene at det ikke kan gå ud for et rigtigt aftensmåltid... og dressingen kan jeg virkelig anbefale - den er fabelagtig

    knus
    Camilla

    SvarSlet
  5. ja en omgang advocado, grønne blancherede asparges i stedet for de døde hvide, lidt finthakket rødløg ville gøre den delikat!

    SvarSlet
    Svar
    1. Sådan er vi jo så forskellige - jeg er ikke så pjattet med avocado, og selvom jeg elsker friske grønne asparges, så synes dem fra glas er fine fra tid til anden :o)

      Slet
  6. fy for den lede, mon det bliver dernede ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var da ret uhøfligt at skrive! Jeg synes det smagte skønt

      Slet
    2. Den bliver bare rigtig god :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...