tirsdag den 26. februar 2013

Et nyt fint køkkenur

Jeg fandt for et stykke tid siden ud af, at jeg manglede et køkkenur. Jovist, der er ur på ovnen, men når den er tændt, er der ikke. Jeg har også et minutur, men det er lidt lille, og ikke altid på "klokken". Så jeg følte, at jeg manglede et ur, som jeg altid kunne fange tiden på.

Fordi vores køkken er lidt romantisk i sit udseende med træbordplader og låger med udskæringer osv., har jeg bestemt mig for, at de ting der kommer ind i køkkenet også godt må være lidt romantiske og feminine :o)

Valget af ur faldt derfor helt naturligt på dette fine lyserøde ur. Jeg har købt det hos Tinas Hjem, der er fyldt med fine ting og som altid lægger en lille gave i pakken - det er dig stil :o)

Nu mangler jeg bare en fin (lyserød) radio i retro design - nogle der kender til sådan en?

For øvrigt, så ved jeg godt, at der ikke er så meget mad op bloggen, men jeg håber at det snart bliver bedre :o) Jeg har da i hvert fald planer om et par ting der (måske) er blog-værdige i denne uge

4 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin! Lige sådan et ur jeg har ledt efter til vores køkken også, hvis man så bare kan få det i en knapt så feminin farve ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er fint ikke? :o) Jeg er ret sikker på, at det findes i både hvid, creme, blå og grøn også... måske det kunne være noget?

   Slet
 2. Super fint ur! Det blå ville passe perfekt ud i mit køkken :) Jeg har selv gået og luret på retro radioer, og overvejer kraftigt at købe dab radioen fra cdon, men den fra König er også rigtig sød og noget billigere :) Her er links:

  http://cdon.dk/hjemme-elektronik/view_quest_retro_radio_dab%2B_-_pink-21459246

  http://www.tv-udstyr.dk/product_info.php?cPath=160_170_145&products_id=1172

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for links. Begge er klart en mulighed, men jeg synes godt nok at den fra cdon er liiiiiidt dyr :o( Til gengæld kan den anden ikke kobles op med ipod... men er totalt nuttet i udseendet :o) Det er en svær beslutning!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...