onsdag den 6. februar 2013

Vind en picnickurv!!!

Åh, jeg kan vel ikke være den eneste der glæder mig sindsygt til det bliver sommer og sol. Til leg i haven og picnic i skoven. Til lange lune aftener og skønne sommerretter.

Hvis du også glæder dig til sol og sommer, så har jeg den skønneste giveaway, som kan gøre dig parat til en picnic når vejret bliver til det. Jeg har nemlig været så heldig, at få lov at give 2 picnickurve eller picnicrygsække er det egentlig væk, fyldt med tallerken, glas og bestik, og lidt lækre goodies fra Santa Maria.

Rygsækken indeholder 4 tallerkener, 4 glas, 4 sæt bestik, et træskærebræt og en lille kniv, samt en proptrækker. Udenpå er der en termo-beholder til flasker og  plads til et tæppe.  (Vin, tæppe og servietter, må I derimod selv stå for ;o)

Af Santa Maria produkter er der et udvalg af de skønne BBQ-marinader, pizzabunde og toppings samt forskellige krydderier.

For at vinde skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller mig:

*hvad din yndlingspizza er og 

*hvilken slags du kunne tænke dig at lave med pizzaprodukterne fra Santa Maria - se evt. her for mere inspiration.

HUSK EN MAILADRESSE!


Du behøver ikke nødvendigvis følge bloggen via GFC eller bloglovin', men jeg ville blive meget glad hvis du gør :o)


Jeg trækker den første vinder d. 24. februar og den anden vinder d. 10. marts, men holder dette indlæg åbent til begge vindere er trukket. Så der er masser af tid til at tænke over spørgsmålet. Hvis vinderen ikke har meldt sig inden 1 uge, forbeholder jeg mig retten til at trække en ny!

Men for at det ikke skal være nok, så kører Santa Maria faktisk også deres helt egen konkurrence i øjeblikket, hvor man hver uge kan vinde 1000,- til at holde pizzafest for! Deltag her http://santamaria.webkampagne.dk/texmex/ - det ved jeg i hvert fald, at jeg skal :o)


74 kommentarer:

 1. Det var da en dejlig gevinst, man kan vinde her :-) Min yndlingspizza er hjemmelavet og derpå er der skinkestrimler, serrano og ananas :-)
  Jeg kunne tænke mig at lave den, fra Santa Maria, der hedder Annanas Fajita Pizza.
  Synes, at det er en dejlig blog du har. Har tit brugt nogen af dine opskrifter ;-)
  God Onsdag

  SvarSlet
 2. Jeg vil altid gerne have Tun pizza og med oregano og pizza krydderi på, det smager bare rigtig godt, fik Tunpizza første gang i Italien i 1989, så der siden har det været min ynglings pizza.

  Mvh. Anette
  alfirma@os.dk

  SvarSlet
 3. Uha det er jo svært at vælge en ynglingspizza :) men jeg har faktisk prøvet med oksekød og krydderiblanding fra santa maria og det er genialt på pizza. Og så med majs og jalapenos også og så er der rigtig dejlig mexi pizza :)

  Jeg ville prøve at lave Chorizopizza - den ser jo vildt lækker ud :)

  Rigtig lækker præmie og jeg følger selvfølgelig via Bloglovin allerede ;)

  SvarSlet
 4. Vores yndlingspizza herhjemme er med tomat, bøfmozzarella, landskinke og rucula.
  Men hvis jeg skulle prøve santa marias, skulle det være Annanas Fajita Pizza, da jeg altid køber hawaii pizza pga. ananasen og da jeg godt kan lide spicy mad, er dette en god kombi.

  Tak for en god blog :-)

  Elisabeth
  elisabethandersen@hotmail.com

  SvarSlet
 5. WOW for en lækker præmie :)
  Det er jo næsten ikke til at vælge en yndlings pizza, men jeg er ret så vild med en kartoffel pizza :) Men er det hele familiens yndlings pizza så er det min hjemmelavede bund med tomatsovs, løg, peberfrugt, serano skinke og frisk mozarella :) MUMS...
  Jeg synes at tacopizza ser rigtig spænende ud og jeg er sikker på at mine børn vil elske den. En god blanding af deres yndlings retter ;)

  Mvh Luise Sand

  SvarSlet
 6. Lækker præmie!
  Min ynglingspizza er helt klart med kebab salat og dressing det er en klar vinder hver eneste gang! :)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave tacopizzaen, da den ser rigtig god og lækker ud :-)

  Knus Kamilla Pedersen
  mig-milse@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Hej Camilla,

  Sikke dog en lækker præmie!

  Min absolutte yndlingspizza er pizza bianco; tynd, sprød bund med tynde skiver kartoffel, parmesan og mozzarella. Og så selvfølgelig med ruccola, hvidløgsolie og flagesalt ovenpå når det skal være rigtig godt!

  God dag,

  Kh Lene (leneogbo(a)mail.dk)

  SvarSlet
 8. Wow lækkert, lækkert, lækkert glæder mig så meget til sol og sommer så man kan hive manden under armen og traske ud i det dejlige danske sommer vejr :)
  Min yndlings pizza er helt sikkert en deeppan pizza med en lækker hjemmelavet tomatsauce, revet ost,peperoni, skinke, hk. oksekød, løg og grøn peber. Det lyder som en overfyldt piza men nøj hvor er den altså bare god.
  En close second er helt sikkert min pizza-cæsar salat combo (http://www.densultnestuderende.dk/2011/09/skolestart-og-caesars-pizza.html)

  Hvis jeg skulle lave en pizza med Santa Marias produkter ville jeg nok begive mig ud i at lave min cæsar-pizza combo eller deres ananas fajita pizza for wow hvor ser den også bare mega god ud
  http://www.santamariaworld.com/da/opskrifter/Tex-mex/#!/annanas-fajita-pizza/

  Fortsat god dag :) og ps. det er helt sikkert din skyld at jeg nu har mega meget lyst til picnic og pizza :)

  (trine-a@live.dk)


  SvarSlet
 9. Neeej, den må jeg da se, om jeg ikke kan vinde :)
  Min yndlingspizza er en rigtig mande-pizza med skinke, oksekød, cocktailpølser, kebab, salat og dressing (bedre kendt som en nummer 42 med ekstra salat og dressing på ;))
  Jeg laver faktisk ofte pizzasandwich med deres almindelige tortillas, de er tynde og bliver super lækre, hvis man laver dem som en pizza i ovnen - vi laver dem gerne med tomatsauce, ost, parmaskinke, oksekød i strimler og cocktailpølser. Og så klappes de sammen med salat og dressing efterfølgende, det er nemt og lækker fastfood her hjemme.
  Vh. Louise

  SvarSlet
 10. og min mail er louise_vilsboel@hotmail.com :)

  SvarSlet
 11. Flot præmie. Nu kan det kun gå for langsomt med den sommer ;) min pizza er, langtidshævet pizza bund, med mozzarella, seranoskinke, tynde skiver flankesteaks, frisk basilikum. Spises med salat på. Den der tacopizza ser mega go ud. Den skal da prøves.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhhh... Glemte mailadresse . Yvonne.h.ipsen@hotmail.com

   Slet
 12. Min yndlingspizza er den ultra simple italienske variant - proschiutto, rucola, mozzarella, og soltørrede tomater - MUMS! Får helt lyst til pizza :)

  Kh. Mette (mkgroennegaard@gmail.com)

  SvarSlet
 13. Super lækker præmie. Min yndlingspizza er lavet med en flydende grovdej, som jeg topper med hjemmelavet pesto, rå kartofler i skiver, parmaskinke og mozzarella...... Den er vildt lækker.
  Jeg ville klart prøve Santa Marias Pestopizza.

  Hilsen Tanja (tanja.kvist.agesen@skolekom.dk)

  SvarSlet
 14. Jeg spiser meget sjældent pizza, men når jeg gør skal det være den der ulækre med pepperoni fra inderen om hjørnet.
  Skulle jeg selv kaste mig over pizzaen ville jeg afprøve pesto pizzaen. Den ser frisk og skøn ud.
  prinsessesuh@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg elsker pizza med skinke og pepperoni :-)
  Ville gerne prøve at lave tacopizza

  Vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 16. jeg er vild med pizza tortilla, gerne med pepperoni:)

  SvarSlet
 17. Det er samme svar til begge spørgsmål: En klassisk hawaii pizza med ost, skinke og ananas. Favoritten over alle favoritter!
  denlilleverden@ofir.dk

  SvarSlet
 18. min er med ananas, peperoni, løg og peberfrugt :)

  den tacopizza ser nu også ret god ud :)

  sandravarn@gmail.com

  Kig også gerne forbi min give away hvor du kan vinde en krea pakke:

  http://krea-kaos.blogspot.dk/2013/01/give-away-7.html

  SvarSlet
 19. Super lækker præmie. Min yndlingspizza er lavet med en flydende grovdej, som jeg topper med hjemmelavet pesto, rå kartofler i skiver, anans, parmaskinke og mozzarella...... Den er vildt lækker.
  Jeg ville klart prøve Santa Marias Pestopizza.

  Due rmer end velkommen til at deltage i min fine give away på min blog:-)

  Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 20. Nu er jeg vegetar så jeg elsker grøntsags pizza. Den pizza jeg helst vil lave skal være med tyndskåren kartoffelskiver, rosmarin, løg og rygeost. Det smager fantastisk!

  lorentsen22@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Hei!

  Jeg er også selv mest til hjemmelaget pizza, og favoritten for tiden er pizza med rød pizzasaus og ost, og toppet med breasola, tomater og ruccola når den er ferdigstegt:D

  Av Santa Maria sine produkuter ville jeg laget en pizza med rød saus og masser av god mozzarella samt litt oksekød, stegt den, og toppet den med en deilig ruccolasalat og den hvite garlictoppingen deres:D


  SvarSlet
 22. Min ynglingspizza er ret simpel, tomatsauce, frisk mozarella, serranoskinke og frisk basilikum på toppen efter at den er bagt.. :) Jeg ville bruge Santa Maria produkterne når aftensmaden gerne må være lidt hurtig:)
  Elisehallgreen@hotmail.com

  SvarSlet
 23. Favorit pizza her, er med pizzasauce, kartoffelskiver, mozzarella-skiver, og rosmarin. mums siger jeg bare :)

  SvarSlet
 24. Min yndlingspizza er hjemmelavet. God sprød bund. God tomatsauce, parmaskinke, frisk mozarella og så rucola, når det andet er bagt.. MUMS!
  Santa Maria produkterne ville uden tvivl blive brugt til aftensmaden - vores datter skal helst opleve en masse forskellige smagsnuancer, så det er jo fantastisk med Santa Maria!
  Krydser fingre
  Trinsling@forum.dk
  Katrine Gunnersen

  SvarSlet
 25. Hej :)
  Santa Maria pizzaprodukterne er allerede prøvet herhjemme og ungerne elskede det - så det er ikke sidste gang vi prøver dem :)

  Min yndlingspizza er en jeg prøvede i Rom sidste år - den var ekstremt simpel, men smagte så fuglene sang ;) Det var pizzabund (ikke for sprød) også var der skiveskrående kartofer ovenpå (disse var krydret med salt og peder og bagt i ovnen inden)- SÅ lækker :)

  Vh
  Camilla
  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Min ynglings pizza er en god italiensk pizza med skinke (stykker, ikke revet). Yuuummmmy.

  Tænker at jeg kunne lave en god tømmermændspizza med de produkter :D

  Mvh. Daniel
  daniel_fogh@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Min yndlingspizza er hjemmelavet pizza med min egen spicy tomatsauce og så serranoskinke, mozzarella, rucola og hj. lavet basilikumspesto..mmm....elsker det!
  Hvis jeg skulle prøve en fra Santa Maria, så skulle det være Tacotærten som ser lækker og spicy ud.
  Det kunne være lækkert med sådan en picnickurv. Det er da smart i stedet for at pakke alt ned i min blå Ikea pose :)
  Jeg følger din blog her på Bloglovin.
  Uh, var lige ved at glemme min mail: Joyusone2000@yahoo.dk

  SvarSlet
 28. Jeg vil gerne være med! Glæder mig til sneen er væk og picnickurven (jeg ikke ejer endnu ;-)) kan komme i brug :-)
  Min yndlingspizza er desværre fra pizzariaet rundt om hjørnet. Vegetar med tacosovs, artiskokker og en masse andre grøntsager. Mums! Pestopizza eller Tacopizza fra Santa Maria!
  Hilsen Frk. Hansen
  www.frkhansen.dk

  SvarSlet
 29. Min yndlingspizza må være med kylling, ost og derefter toppet med grøn salat, tomat og agurk. Kan nemlig godt lide når der kommer lidt grønt med indover.

  Hvis jeg skulle lave noget Santa Maria inspireret ville det nok blive noget ala Annanas Fajita Pizza. Det lyder nemlig super lækkert! :)

  Hilsen
  Frøken Jensen
  Eva_19_90@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Hvor er den taske bare smart :D
  Da jeg var i Rom med gynmasiet smagte jeg en pizza med kartoffel og tun og det har lige siden været min yndlingstopping på pizza - det er bare godt.
  Ellers er laks og spinat eller noget med frisk tomat også blandt favoritterne :)

  SvarSlet
 31. Hvor smart!!! mine veninde og jeg, elsker at tage på picnic!!
  Min ynglings pizza er hjemmelavet, med skinke, mozzarella, rucolla, min egen lækre tomatsovs og en masse grønsager!
  Hvis jeg skulle lave en fra santa maria, vil det KLART være tacopizza'en! hold da op den ser så lækker ud!!

  Krydser simplethen alt hvad jeg krydse kan, da sådan en picnic kurv/taske vil være så meget mere praktisk, end min egen skoletaske!

  Emmajosephinerosendahl@hotmail.com
  Ha en god daaag!:)

  SvarSlet
 32. Min ynglings pizza er klart den min mand laver med bund bagt af italiensk mel. Fyldt med tomatsaus med basilikum, serrano skinke, bacon, pesto og mozarrala skivet ost :-)

  SvarSlet
 33. Min yndlingspizza er fra min lokale italienske pizza pusher og er med en speciel italiensk salami i super tynde skriver og med høvlet parmesan og rucola. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at lave santa marias Chorizopizza den ser rigtig god ud :)

  l.bg (at) live.dk

  /Line

  SvarSlet
 34. Det var dog en herlig gevinst. Jeg er ikke så vild med pizza- men en god vegetarpizza med artiskok, asparges ananas og mozarella smager godt.

  jytte777@sol.dk

  SvarSlet
 35. Vi få aldrig andre pizzaer end de hjemmelavede... så jeg ved 100% hvad der er i.

  Oftest køber jeg dog en færdig bund eller bruger tortillas... og så bliver der brugt rester i helt stor Stop Spild Af Mad stil

  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 36. Min yndlingspizza er mozarella-pizza med frisk mozarella og frisk tomat. Mmm!

  Med Santa Marias sæt kunne jeg godt tænke mig at prøve deres taco-pizza. Den ser rigtig lækker ud!

  Min mail-adresse er linelh86@hotmail.com :)

  SvarSlet
 37. Sikke en god præmie!
  Min yndlingspizza er med ricotta, chorizo og squash - uhmm! I forhold til Santa Marias produkter ville jeg klart vælge gedeostpizzaen - den ser vildt lækker ud!

  SvarSlet
 38. Den der tacopizza på hjemmesiden ser jo sygt god ud!den gad jeg da godt prøve ;-)
  Min ynglings pizza er sådan en man kalder meatlovers! Den er fyldt med alle mulige slags kød. Jeg er ikke så meget til grøntsager på min pizza :-)
  mariaelmelund@gmail.com

  SvarSlet
 39. Lækker præmie!
  Min yndlingspizza er enten en hawaii, men den bliver måske bare list kedelig i længden, eller en lidt kurdisk inspireret en. Det med at blande grønt med hvidløg og kød.
  Hvis jeg skulle prøve et produkt fra Santa Maria, ville jeg lave et eksperiment med vegetarisk tubs's indhold som pizzafyld med pizzasaucen og lidt spice mix. Det kunne da være super lækkert med kødet, spinaten og fetaen.

  /Sarah Veilis
  Victoriaveilis@hotmail.com

  SvarSlet
 40. jeg har ingen ynglings.. det kommer meget an på mit humør.

  Men jeg ville prøve at lave en med deres lækre krydderi, tynde skriver kartofler, spinat og feta... mums

  Kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 41. Jeg elsker pepperoni-pizza.
  Men tror jeg ville prøve at lave deres: http://www.santamariaworld.com/da/opskrifter/Tex-mex/#!/chorizopizza-/

  sofi.g.j@sol.dk

  SvarSlet
 42. Salatpizza!
  Vil prøve at lave taco-pizzaen
  gunnlaugsdottir@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Ynglingspizza er bresaola pizza med rucula, tomat, vinagrette og pinjekerne. Min kæreste er sygt god til at lave den!

  Jeg tror jeg vil lave gedeostpizza'en eller mixe en fajitapizza - med salsa, ost og guacamole :)

  mj21dk@yahoo.com

  SvarSlet
 44. Jeg elsker pizza! Og tror at jeg ville lave noget med en stærk tomatsauce krydret med lidt chili, ovenpå lidt lækker rucola seranoskinke.
  Mums!

  tine.juel.nielsen@gmail.com

  SvarSlet
 45. Min yndlingspizza er kebab :) Jeg kunne godt tænke mig at prøve at lave tacopizza :)

  lisamariegerdes@gmail.com

  SvarSlet
 46. Jeg er altid god for en skinke, champion, ost pizza hvis den er fra pizzamanden.
  Hvis vi laver pizza herhjemme, kan jeg også godt lide kartoffel og pesto pizza. Resten af familien er mere til klassisk fyld...

  Af Santa Maria produkterne vil jeg laven en Pesto pizza efter deres opskrift den ser rigtig god ud.

  merete@bybusk.dk

  SvarSlet
 47. kan bedste lide en kødsovspizza.
  pestopizza

  bimse09@sol.dk

  SvarSlet
 48. Deltager :-)

  Elsker bare hjemmelavede pizzaer især med artiskok

  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 49. Uhm, jeg elsker en god picnic og jeg er vild med pizza! Bedst kan jeg lide de enkle varianter, så man rigtig kan smage de gode råvarer. God tomat-sauce, frisk mozzarella og parmaskine, og så med en håndfuld ruccola, når den kommer ud af ovnen! Meget bedre bliver det ikke :)

  lolunding@gmail.com

  SvarSlet
 50. En helt simpel pizza med tomat, skinke og champignon er bare det allerbedste!
  Og den der klassiske mozzeralla pizza vil nok falde i god jord herhjemme.

  annemette.kontakt@gmail.com

  SvarSlet
 51. Pizza og picnic to af mine yndlingsting :-) Jeg ville nok lave en pizza med hakket oksekød marineret i barbecue marinade og så efter den er bagt toppe med rucola salat og parmesanost.

  lmellergaard@hotmail.com

  SvarSlet
 52. Sikker en skøn og praktisk taske til picnic! :-)

  Nu spiser jeg ikke mege pizza, men skulle det ske er det en hjemmelavet med hjemmelavet tomat salsa til bunden, lufttørret skinke, pepperoni, løg og selvfølgelig ost :-)

  Ellers elsker jeg en simpel tomat, mozarella pizza, så kunne nok godt finde på at lave Santa Marias mozarella pizza version.
  Mums :-)

  Henriettemunkholm@hotmail.com

  SvarSlet
 53. yndlingspizza er helt klart en sprød spinat pizza, mmmm! Eller en pizza med pesto, det er ikke tosset :)

  SvarSlet
 54. Min yndlingspizza fra pizzamanden er med tomat, ost, oksekød, pølser, bacon, og beanaise sovs ,
  men vinder jeg skal jeg helt sikkert lave een med mozarella ostekugler i små stykker og så med friske rucola blade inden servering -den er SÅ god <3 <3
  leneskage@gmail.com

  SvarSlet
 55. Jeg er helt vild med min mands hjemmelavede pizzaer, hvor han ofte tester alverdens lækkert fyld. Derfor er det også svært at vælge. Men noget med sprød bacon, løg, peberfrugt, champignon, ost, tomatsauce og oregano går man da aldrig fejl af. Eller alternativt pizza bianco.

  Tacopizzaen ser lækker ud. Og det første jeg tænkte på var at der selvfølgelig skulle jalapeños på sådan en mexicanerpizza. Mums!

  k a r i n @ m e s s e l l . n e t (uden mellemrummene, altså.. gider bare ikke spam)

  SvarSlet
 56. Jeg elsker en god sprød kartoffelpizza, men er jeg så super heldig at vinde, så skal jeg klart afprøve tacopizzaen...
  Tak for en skøn blog..
  Kh
  soegaard@firma.tele.dk

  SvarSlet
 57. Når jeg tænker picnic, så tænker jeg sommer. Og så må det jo næsten være en sommerinspireret pizza! Masser af friske tomater, frisk basilikum, og masser af lækker frisk mozerella, der lige er kommet på pizzaen efter den er taget ud af ovnen. Måske med lidt serano skinke til at toppe op med!

  Her hjemme er yndlingspizzaen en hjemmebagt pepperonipizza med salat. Det er hurtigt at lave i en travl hverdag når det er koldt udenfor. Og så elsker lillepigen det ;)

  kreagrotten.blogspot.dk

  SvarSlet
 58. Min yndlingspizza er helt sikkert med bacon, mascarpone, mozzarella og masser af friskkværnet sort peber. Det smager guddommeligt! :) Hvis jeg vandt ville jeg lave chorizopizzaen.

  SvarSlet
 59. Det fine hvide bestik vil jeg gerne eje :)
  Min yndlings pizza er med: (sovsen)blendet hakket tomat med hvidløg og oregano) eller grøn pesto.
  Grov pizza bund.
  Fyld:skinke, løg, ananas og masser af ost!
  Dressing af lavet af: mayonaise, A38, hvidløg, citronsaft, sukker og salt.
  Er jeg så heldig af vinde, må det være Annanas Fajita Pizzaen der skal laves først ;)

  God weekend!

  Kh Katrine

  SvarSlet
 60. Ups, glemte lige min mail. Det er: katrine_marcussen@hotmail.com

  Kh Katrine

  SvarSlet
 61. Den bedste pizza jeg kan få er en hjemmelavet kartoffelpizza med bøffelmozzerella, serranoskinke og frisk basilikum! Den er intet mindre end fantastisk! :)

  trofalgis@yahoo.dk

  SvarSlet
 62. Den bedste pizza er en calzone. Nem, lækker og uden for meget overflødigt snask. Men skal prøve en Santa Maria pizza med gedeost. Elsker pizza elsker gedeost so whats not to like.
  god søndag.

  Deawille@yahoo.dk

  SvarSlet
 63. Ville elske en picnic - på stuegulvet med børnene;o)

  Den bedste pizza jeg har spist, lavede min søn og jeg i fællesskab - parmaskinke, ruccola, mozzarela ost og tomat. Frisk og lækker.

  skriv.til.sandra(a)gmail.com

  SvarSlet
 64. min yndlings pizza er med skinke og små pølse stykker..

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve at lave pizza med Pizza Tortilla, det virker næsten for godt til at være sandt :)

  SvarSlet
 65. Min ynglingspizza er med tynde skiver oksefilet, rucola, friske tomater og parmesanflager mums

  Jeg ville lave en tacopizza måske knap så stærk med en knap to-årig i huset - men den ser vildt lækker ud.

  birdsong@mail.dk

  SvarSlet
 66. Jeg elsker en god gorgonzola pizza gerne med parmaskinke og champignon (og løg - altid løg!).
  Efter et smut forbi Santa Marias inspirationsside må jeg erkende, at der er hele to pizzaer som skal afprøves: gedeostepizzaen OG deres sardelpizza. YUM.

  /Anne
  annehviid123@hotmail.com

  SvarSlet
 67. Hej, jeg laver mest en lækker deep pan pizza, hvor der er havregryn i dejen og fyldet er lidt efter hvad der er i køleskabet, måske man skulle prøve en tacopizza
  sanne@warborg.dk

  SvarSlet
 68. Min yndlingspizza, er helt klart pepperoni.. Men kunne godt tænke mig at prøve og lave Santa Marias "Annanas Fajita Pizza"

  Janni, jernhest2000@yahoo.dk

  SvarSlet
 69. vibeke vibs23@hotmail.com3. marts 2013 kl. 18.18

  Jeg har to favorit-pizzaer. Den ene er gorgonzola og den anden er med oksekødsstykker og bernaise-dressing... Jeg kunne godt tænke mig at prøve at lave en pizza med godt krydret kylling og jalepenos, men da jeg bor et sted hvor man ikke kan få Santa Maria krydderier ville det være fantastisk at vinde denne pakke og få nogle gode krydderier...

  SvarSlet
 70. Jeg har ikke en bestemt yndlingspizza, men jo mere ost, jo bedre (så jeg er klart fan af quatro formaggi;) ).
  Med pizzaprodukterne fra SM ville jeg lave en rigtig lækre, krydret mexicansk inspireret pizza med kyllinge strimler, masser af krydderier, stegte peberfrugter og stærk salsa i stedet for pizzasovs - og masser af cheddar ;)
  joeine (a) hotmail.com

  SvarSlet
 71. min yndlings pizza er hjemmelavet, så det skifter hver gang hvad lander på bundet. vil gerne prøve noget ny!
  gosia.zee@gmail.com

  SvarSlet
 72. Lækker præmie :o)

  Min yndlingspizza er en hjemmelavet pizza - gerne med skinke, frisk ananas, oregano og hjemmelavet tomassovs. Uhmm.

  Ville nok forsøge mig med Annanas Fajita Pizza. Den indeholder lækre elementer, kylling og annanas.

  SvarSlet
 73. Uhm! Jeg kan drømme om alle de gode ting, jeg kan putte på min pizza, men min yndlings er nu tomat, pesto, kartofler og feta/gedeost, og når den skal spise skal der rucola ovenpå, mums!
  Jeg ville helt klart lave gedeostepizzaen, da jeg ikke kan få nok gedeost! mmmh :-)
  anna.clemen.bartels@hotmail.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...