torsdag den 28. februar 2013

Foråret er på vej...

Jeg var lige en lille tur ude i min have. Det er virkelig begrænset hvor meget jeg har været der endnu, men jeg glæder mig helt vildt til at komme noget mere derud, og få undersøgt hvad der er der plantet rundt omkring af blomster og træer, og komme i gang med at lave min køkkenhave. Derfor har jeg også lavet en ny label med "have" for der kommer nok lidt mere have relaterede indlæg fremover.

Men man kan godt se nu, at foråret ligeså stille er på vej - yay :o)
Der er dog stadig is på vandet i vandkanden
Jeg kan da vist forvente denne type rhododendron :o) 

Jeg har for øvrigt helt glemt at vise disse fede olielamper husbonden og jeg fik i gave sidste gang vi havde besøg af min veninde og hendes familie. De er så cool, og lidt anderledes end det man tid ser. Jeg glæder mig til at få dem afprøvet inden længe. Jeg ved ikke om det helt er til at se på billederne, men de har en flot grå-grøn farve.


2 kommentarer:

 1. Åh elsker at det er begyndt at være lidt forår. Har været i haven i formiddags og blev altså nød til at sætte havemøblerne frem og fjerne lidt visne planter i højbedet så der er klar til at blive sået i :-)
  Dejligt i er glade for olielamperne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er såååå svært ikke at give sig i kast med en masse havearbejde, når vejret begynder at arte sig :o) Vi er super glad for olielamperne, jeg glæder mig enormt til at se dem med lys i :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...