fredag den 1. marts 2013

Kartoffelpizza med rosmarin

Den give away jeg har kørende i øjeblikket hvor du kan vinde en picnickurv har givet mig enormt lyst til pizza! Hver gang der en en sød læser der skriver en kommentar om deres favoritpizza får jeg gang på gang lyst til pizza!

I går fik vi endelig pizza, selvom vi snød lidt, for vi brugte nemlig bundene fra Santa Maria. Det er vel 3. eller 4. gang vi bruger dem, og jeg synes stadig de er super gode. Jovist, man burde nok selv lave sin egen pizzadej, eller gå til det lokale pizzaria og købe en portion dej, meeeen nogle gange er det skønt at finde et lille bitte lavt gærde og så hoppe over der :o)

Jeg lavede 2 slags, en med tomat, ost, skinke, champignon og ananas, og så en kartoffelpizza. Første gang jeg smagte kartoffelpizza var i København, da junior var indlagt på Riget. Den var SÅ god!!! Anden gang var med Aarstidernes måltidskasser. Den var ikke lige så god! Den vi fik i går var ikke i samme kaliber som København, men den var nu ikke så ringe endda :o) Jeg lavede den med lidt frisk mozzarella, ultratynde kartoffelskiver, lidt frisk rosmarin, og lidt salt. Mums :o)

Jeg må indrømme, at for mig er kartoffelpizza stadig en smule fremmet, men jeg kan ret godt lide det. Hvad er I andre holdning til kartoffelpizza? Er det godt, gammeldags, mærkeligt eller ukendt?

8 kommentarer:

 1. Jeg har lavet kartoffelpizza i årevis, og det er en af de absolutte yndlinge. Men jeg laver den uden ost - du kan se her:
  http://dalsgaardiskivholme.wordpress.com/2012/03/16/fredagsmad-er-nippemad-kartoffelpizza/
  Er nu ikke så vild med købedej - men sådan er vi jo så forskellige. Alternativet med at købe dej i et pizzeria omfatter godt 12 kilometers kørsel, så den står på hjemmelavet her ude på landet :-)

  God weekend!
  vh/Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet. Det gjorde jeg også sidste gang, men prøvede denne gang med en anelse ost, selvom det måske ikke er helt autentisk :o)

   Jeg er heller ikke særlig vild med købedej, men de her bunde er mere ligesom lidt tykkere tortillas, og vil i min verden være at foretrække fremfor købedej... men det er klart, at hjemmelavet dej er bedst :o)

   Jeg har faktisk heller aldrig købt ved pizzaria, men synes bare tit jeg har hørt det nævnt som en mulighed

   Slet
  2. Hvis du vil have dej som ved pizzariaerne skal du købe type 00 mel som kan købes i bilka og kiwi. Det bruger jeg nemlig til mine pizzaer

   Slet
  3. Tak for tippet Alice :o) Det ved jeg godt, men har det ikke altid på lager. Jeg nævnte kun pizzaria-muligheden for nemhedens skyld :o)

   Slet
 2. Mums kartoffelpizza! Årh det smager bare så godt, men jeg har nu kun prøvet den hjemmelavede slags... hmm måske man skulle vove pelsen næste gang man er ude og spise pizza... Den der ser i hvert fald skrup-lækker ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan KLART anbefales at prøve det næste gang I er ude at spise. For ligesom det meste andet, så smager en kartoffelpizza ude i byen bare anderledes end derhjemme :o)

   Slet
 3. Umm kartoffel pizza er altid godt, synes jeg, resten af familien er af en helt anden holdning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det er ikke altid let når familien ikke er enig i ens smag :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...