onsdag den 13. marts 2013

Mafia-hygge hos MissMuffin

Jep - det var lige præcis hvad jeg var en del af i går.

Faktisk var i går en ret travl dag for en jobsøgende ;o) Først mødtes jeg med søde Agnethe til en Chai Latte m.m. hos Behag Din Smag (som jeg synes har den bedste Chai Latte i byen :o) Så mødte jeg en fra min mødregruppe og shoppede til den store guldmedalje til junior, og efter aftensmaden var mafiaen sat i stævne hos søde Sabina i hendes dukkehus. Så meget hygge på én dag er næsten i overkanten :o)

Hvorom alting er, så var det som sædvanligt super hyggeligt at være sammen med resten af mafiaen. Der er ikke den ting vi ikke får vendt, og jo - lad os være ærlige - til tider er vi ude med riven, men det skal der også være plads til, når 5 piger er alene :o)

Der blev disket op med nogle lækre marcipan-snurrer, frisk blåbær-crumble, chokolader, kaffe og te. SÅ skønt :o)

4 kommentarer:

 1. Nøj hvor ser det bare godt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var akurat lige så godt, som det ser ud til :o)

   Slet
 2. Uhm det ser ud til at have været et godt kagebord :) Og som hjemmeskrivende specialestuderende kender jeg virkelig fornemmelsen af at føle sig en smule stresset med mere end to aktiviteter på én dag - og her tæller at handle ind også med ;)Men det er nu også en dejlig fornemmelse når man virkelig føler at man har fået en masse ud af dagen, så mon ikke at det er meget sundt at blive luftet lidt ekstra nogle gange. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret skæmmende hvor lidt der nogle gange skal til, før man bliver stresset! Jeg kan huske, at da jeg arbejdede fuld til syntes jeg ikke at jeg som sådan manglede tid. Men når man har for meget tid, bliver det af en eller anden grund meget anderledes :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...