fredag den 15. marts 2013

En tur i køkkenet med Junior

Jeg har store planer om, at Junior skal blive en lille ørn i køkkenet. Om det sker skal jeg ikke kunne svare på. Til gengæld ved jeg, at jeg sad på køkkenbordet fra jeg var helt lille og jeg tror helt sikkert, at det er en af grundene til, at jeg er så glad for at lave mad.
Kom bare ind i mit køkken :o)
Kender I Kitchen4Kids? Det er en webshop der specialiserer sig i ting til børn i køkkenet. Deres slogan er "Rigtige køkkenredskaber til børn, der laver rigtig mad! Jeg synes det er sådan et fedt koncept, og derfor er det med stor glæde, at jeg kan præsentere dette indlæg, hvor junior og jeg har testet lidt af deres produkter.
Så er den lille kok klar, med kokkehue og forklæde og det hele - såååå nuttet :o)

Vi startede med lidt frokost, bestående bl.a. af disse fine fiskeformede spejlæg. De kan da ikke andet end at gøre spejlæggene lidt sjovere! Jeg tænker, at man også kan bruge dem til små pandekager og små omeletter. Det har vi ikke prøvet endnu, men det sker helt sikker en dag :o)

Som man kan se nederst i dette indlæg, er der også en sommerfugleform, som jeg er sikker på ville være et hit hos små prinsesser :o)


Om eftermiddagen (efter lur og tøjskifte) var det tid til at lave lidt småkager til kaffen. Jeg brugte en skøn opskrift inde fra Nigella, og junior har fundet ud af, at drysse mel ud på et bord er den fedeste beskæftigelse i verden :o)

Vi lavede bl.a. katte og tog. Kattene bliver så gode til Halloween og Fastelavn, og togudstikkeren kommer helt sikkert til at præge mangt et fødselsdagsbord. Begge udstikkere er dejlig børnevenlige, med bløde oversider og ikke hård metal.

Efter at kagerne var bagt og kølet af, skulle de naturligvis også pyntes. Jeg vil være ærligt at sige, at særlig kønne blev de ikke og det var vel at mærke moderen der dekorerede de fleste ;o) Junior syntes til gengæld, at det var en super god idé at vende hele bøtten med krymmel ud på én småkage - så kommer de til at se sådan her ud :o)

Hvis I ikke kendte Kitchen4Kids inden dette indlæg, og har børn I gerne vil have med i køkkenet, så synes jeg bestemt at I skal smutte derind og kigge. Personligt tror jeg, at maaaaaange varer der fra lander i vores køkken.

Junior og jeg nød i hvert fald at komme en tur i køkkenet, og jeg tror bestemt ikke der går længe inden vi igen bevæger os derud sammen.

Indlægget er lavet i samarbejde med Kitchen4Kids

10 kommentarer:

 1. Skønne billeder Camilla!
  Jeg har skam også ambitioner om at Elias skal være mesterkok, så jeg må hellere lige kigge nærmere på siden der - det lyder rigtig spændende :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes også at de er rigtig søde :o)

   Du burde bestemt kigger på siden, de har sååå mange fine ting :o)

   Slet
 2. Hej Camilla.

  Skøn, skøn billed serie... man kan se den lille mand hygger sig gevaldigt ;-D

  - Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, han hyggede sig rigtig meget :o)

   Slet
 3. Åååååååh nej altså - hvor er han dejlig :) Fedt han gad beholde huen på under hele processen! Det er jeg ret overrasket over ;)

  Han skal nok blive ligeså god som sin mor i et køkken - ingen tvivl om det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er lidt nuttet, ik? :o) Jeg var faktisk også lidt forundet- - især over kokkehuen. Vi kan i hvert fald krydse finge for, at han bliver bedre end faren ;o)

   Slet
 4. Skønne billeder :-)
  Jeg skal altså derind og have bestilt lidt til prinsessen. Hun elsker at være med i køkkenet og jeg synes det er total hyggeligt at have hende med så vi kan bruge lang tid der sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o)

   Du burde bestemt smutte en tur derind, for der er bare SÅ mange gode ting. Gad vide om små prinsesser har lidt mindre krudt i måsen og større tålmodighed i køkkenet end små priser? Eller måske er det bare alderen?

   Slet
 5. Har været derinde og bestille en kniv og skrællekniv for det er de 2 ting som hun rigtig gerne vil låne og hvor jeg er bange for mine er for skarpe. Så nu må vi se om hun kan styre dem.
  Ang. krudt i måsen så tror jeg det er alderen :-) Jeg synes også der er en begyndende tendens til at der forsvinder mere end der kommer i skålene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det lyder spændende :o) Glæder mig til at høre, hvordan det går. Jeg er nemlig heller ikke super tryg ved knive og sådan

   Jeg må krydse fingre for, at det er alderen :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...