søndag den 31. marts 2013

Gaver fra blomsterbryllup

Jeg har nok nævnt det før, men husbonden og jeg eeeelsker gaver :o) (Hvem gør ikke det?!?) For at udfordre os selv og hinanden lidt, plejer vi at give hinanden bryllupsgaver efter dagens navn. 4 år er som nævnt blomsterbryllup, så derfor stod gaverne i år i blomsternes tegn. Det var nok på mange punkter nemmere for husbonden end for mig, men det lykkedes da alligevel for os begge.

Jeg ved, at husbonden var på jagt efter en kjole med blomsterprint til mig, men kunne ikke finde en han kunne lide, men jeg er nu ganske tilfreds med hans valg :o)
En Viktor&Rolf flowerbomb, en smuk bakke med roser på, et skønt skilt med roser og nogle yndige servietter. Så bliver det ikke meget bedre og meget mere blomsteragtigt :o)


Husbonden fik blomster til sin togbane og en skjorte med nogle ret diskrete blomster i kraven. Ret godt gået af mig synes jeg :o)

Både husbonden og jeg har ferie i et par dage i næste uge, så der burde være tid til at blogge lidt mere mad :o)
10 kommentarer:

 1. Tusind tak for en rigtig dejlig dag.Det er vel nok nogle fine og kreative gaver i giver hinanden. Det var også dejligt at se at der er ved at være styr på det store hus. Kærlig hilsen far & mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :o) Det var nemlig en rigtig skønt dag, og vi nød at I allesammen var på besøg :o)

   Det var nemlig nogle skønne gaver vi fik givet hinanden :o)

   Slet
 2. Det er ret gennemført - hvor er I seje! Tillykke med dagen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Vi går også meget op i dag ;o)

   Slet
 3. Hold op hvor er du god Camilla :) det må jeg gi' dig! godt fundet på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det var heller ikke helt let med blomstertema!

   Slet
 4. Hvor er det en sød tradition med at give bryllupsgaver efter navnet. Meget lækker diskret blomsterskjorte :-) Tillykke med dagen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Vi synes også, at det er vældig underholdende at skulle købe efter dagene og dejligt udfordrende!

   Slet
 5. Gud hvor er i krea, og gode ved hinanden :) Jeg må så lige melde ud, at jeg da er ret så misundelig på den parfume der! DEN ER SÅÅÅ GOOOOD! åååh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det kræver lidt ekstra, men giver også nogle sjove og kreative gaver. Den er bare SÅ god den parfume - har ønsket mig den længe, så er bare super glad for den :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...