søndag den 24. februar 2013

Oscar Night

Yay - i nat er der Oscar uddeling, og vi er ligeså stille ved at gøre klar herhjemme :o) Junior er kommet i seng, når han sover tager vi en lur. Står op igen til midnat, og ser TV indtil showet er slut. Det passer sikkert med, at junior er klar til at komme op og i dagpleje og så går vi på køjen :o)

Jeg har efterhånden set Oscar uddeling direkte i 12-15 år, og vil helst ikke gå glip af det. Hvis jeg ikke havde muligheden ville jeg naturligvis optage det og se det senere, men i år er muligheden der heldigvis stadig.


Der er gjort klar med cola, chips, slik og en sandwich til når sulten melder sig klokken jeg-ved-ikke-hvad om natten.

Er der nogle af jer der skal se det?


6 kommentarer:

 1. Årh det ser bare SÅ hyggeligt ud!
  Jeg fulgte med for mange år siden, bl.a. husker jeg tydeligt det år, hvor Julia Roberts vandt for Erin Brockovich og det er et af de bedste minder jeg har fra Oscar-uddelingen... Ellers har jeg lige smugkigget med på den røde løber og så ellers ikke rigtig fulgt med desværre... Måske man skulle prøve samme nummer som jer, det lyder som en rigtig god idé ;) Håber i får en super hyggelig aften/nat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt at sidde oppe hele natten og se det direkte :o) Det er naturligvis ikke altid muligt, men vi prøver så vidt muligt at gøre så der ER muligt for os :o) Men jeg kan klart anbefale det, hvis man er film interesseret :o)

   Slet
 2. Ville bare så gerne, men der venter en festival lige om hjørnet, og så er det vigtigt at få sin nattesøvn. Håber I får en fantastisk nat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, ja så er det ikke lige sådan at klare sådan en hel nat. Vi havde en fantastisk nat og nødt det til fulde :o)

   Slet
 3. Tænkte godt nok på om i mon sad klar til at se det. Jeg har kun kigget kjoler på nettet efterfølgende, skulle jo på arbejde og så dur det bare ikke at sidde oppe hele natten :-) Men hyggelig tradition i har :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, den gik endnu en gang :o) Det er ikke til at vide, hvor længe vi har muligheden, så det må udnyttes så længe vi kan :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...