mandag den 9. december 2013

Vind et gavekort til Netto

Ligesom mange andre i det ganske danske land, så er jeg RET begejstret for Netto! Jeg har dog bare det lille problem, at når jeg er derinde kommer jeg altid ud med MINDST 10 ting der ikke stod på sedlen - er jeg mon den eneste med det problem???

Jeg synes der er et skønt udvalg, og nogle af mine absolut favorit produkter i kæden er varerne fra Løgismose. Herhjemme er vi nærmest afhængige af deres pålægschokolade - mmmmm og deres æblemost med hindbær - yummy!


I år er der kommet en masse lækre opskrifter og videoer på Nettos hjemmeside, Jul med Løgismose, som en med risalamande med brændte mandler (hvor godt lyder det ikke lige!)

I anledningen af julen har jeg fået lov at udlodde et gavekort til Netto på 200,- som du kan bruge på liiiige hvad du har lyst til.

Det eneste du skal gøre er at fortælle mig, hvad du synes det BEDSTE ved julen er. Konkurrencen slutter næste mandag d. 16. december, hvor den heldige vinder vil blive annonceret.

Der er ikke noget krav om, at man skal være fast læser, men jeg ville altid være glad for nogle flere. Til gengæld er det vigtigt, at du husker at skrive en mailadresse (hvis du ikke selv har en blog), så jeg kan få fat på vinderen.


91 kommentarer:

  1. synes det bedste er børnenes glæde og tid til fordybelse og nærvær :)

    SvarSlet
  2. Lige i det øjeblik er det hjemmekogte klejner ;) For mig er det nok traditionerne og alle de sociale sammenkomster der er i og omkring december.

    SvarSlet
  3. Det må være al den dejlige tid man tilbringer med sin familie. Og al konfekten man indtager imens. ;)

    SvarSlet
  4. Åh, hvad er ikke skønt ved julen?
    Jeg er helt klart vild med familiehyggen først og fremmest, men derudover er julemaden, indkøb af kalenderpakker, sang omkring juletræet, pakkespil og julekalender på TV også blandt de helt store hits (:

    - Anne

    SvarSlet
  5. Det allerbedste er man er sammen med familien, konfekt, den gode mad og man har fri
    Glædelig december

    SvarSlet
  6. Det bedste er den dejlige stemning rundt omkring, alle er glade. Hyggebelysningen rundt omkring i byen, stearinlys derhjemme og en dejlig undskyldning for at kunne se familien igen :)

    SvarSlet
  7. Det bedste er at samles med familien om noget god mad og det pyntede juletræ. Så er der dømt hygge.
    Kh Nadia

    SvarSlet
  8. Det bedste ved jule må helt sikkert være alt hyggen med julebag og juleklip.
    MVH
    Christina

    SvarSlet
  9. Det bedste er alle lysene i alles haver og hjem :-)
    Glædelig jul :-)

    SvarSlet
  10. som det ordentlige menneske jeg er (?!) bør jeg vil sige familien og selve glæden i at spendere tid med folk man holder af, men ærlig talt som de fleste ved er det altså maden. et stort højdepunkt for mig, især fordi min mors sande kundskaber i køkkenet kommer frem i julen, en and ala orange er ikke blot kød men kunst og smager himmelsk jo. svaret må derfor være min mors mad og kunstneriske sider i køkkenet (hvorfor dette kun ses i julen vides ikke, hun må vel elske julemad mere end noget andet?)

    min mail er: pernille.pedersen@live.dk

    SvarSlet
  11. Det bedste ved julen er de mange hyggestunder, det sociale samvær, forventningens glæde og juleknas!

    Mvh Louise (louise_skou@hotmail.com)

    SvarSlet
  12. Det bedste ved julen er, at jeg stadig i en alder af 31 år vågner glad og spændt juleaftensmorgen - præcis som jeg gjorde for 25 år siden! Jeg glæder mig til min 15 måneder gamle søn skal opleve dette og ikke mindst opleve den skønne december måned, som simpelthen er magisk for børn.
    Mvh Matilde

    SvarSlet
  13. Det bedste ved julen er forventningens glæde. Jeg ved godt at det er sådan en kliché. Men jeg glæder mig simpelthen så meget til at hygge med familien. Og i år nyder jeg hver eneste dag i december og prøver at få lavet så mange små hyggelig projekter som muligt.
    Med hensyn det lidt mere håndgribelige, så er maden min ynglings-ting ved julen. Der er så mange ting, som jeg ikke spiser resten af året, som jeg skal nå at prøve at lave (og spise) i december.

    SvarSlet
  14. De to bedste sider af julen er ret forskellige: julefrokoster og hygge med familien!

    SvarSlet
  15. At det er tilladt at klistre hjem og pakker ind i glimmer :) Og den særlige stemning der er 1. og 2. juledag når nattøj er tilladt hele dagen, der er gode rester og verden udenfor er helt stille (så ikke et ord om at vi skal til julefrokost begge dage selvom jeg bare ikke gider!)

    SvarSlet
  16. Det bedste ved julen er stemningen og hygge! At sidde og klippe og klistre, bage og smovse julesmåkager. Elsker det. OG MASSER JULEMUSIK! :D

    Freja_1994@hotmail.com

    SvarSlet
  17. Jeg elsker Cloettas skumnisser og kan spise dem hele tiden! Ærgerligt man kun kan få dem den ene gang om året. Eller…måske er det på den anden side meget heldigt ;-)

    SvarSlet
  18. Hmm, det bedste er alle julelysene, når man sidder i en bus på vej til skole i mørket :-)

    Eva_buller@hotmail.com

    SvarSlet
  19. Det bedste ved julen er at være sammen med familien :)

    //Mathilde
    Mathildepape@hotmail.com

    SvarSlet
  20. Det kunne da være skønt at vinde.
    Det bedste ved julen er alle lysene, både i vinduer og haver. Jeg elsker simpelthen at gå lange ture med hunden på denne årstid.
    Hav en dejlig dag
    Hilsen Louise - loan23@sporty.dk

    SvarSlet
  21. Det bedste ved julen for mig er det magiske ved at være ude og se alle julelysene, når det er mørkt. Det er slet ikke så slemt at tage tidligt afsted/komme sent hjem - mørket bliver bare mere hyggeligt! Og så er der de mange lækre varer som marcipankonfekt, chokolade, pebernødder og jeg kunne blive ved. Jeg er en sucker for jul og alle de skønne juleting og nisser!

    elisabethandersen@hotmail.com

    SvarSlet
  22. Det bedste er at hygge med familien og at spise risengrød i store mængder! :-) dittemus_88@hotmail.com

    SvarSlet
  23. Det bedste ved julen må være, det magiske ved at se sine børns øjne lyse op, når lysene på træet tændes og der skal danses omkring det og så må det være den særlige ro, der sænker sig over det hele, når alt er pakket ind i et tyk hvidt lag og al hverdagens larm forsvinder :D Jeg ELSKER det!
    agnethe.thorsen(a)gmail.com

    SvarSlet
  24. Det bedste ved julen er naturligvis hyggen, men også de helt særlige dufte :) Granen når adventskransen kommer ind, julebag :)
    trinsling@gmail.com

    SvarSlet
  25. Det bedste ved julen er at komme hjem på juleferie hos mine forældre!
    Som travl studerende har jeg ikke altid tid til lige at stikke hjem forbi, så det er bare så dejligt at kunne dumpe ned i sofaen med god samvittighed og HYGGE mig i det bedste selskab der findes :)
    ltc315@sund.ku.dk

    SvarSlet
  26. Den fredelige og hyggelige stemning, som breder sig blandt folk.

    SvarSlet
  27. Duften af appelsiner og kanel..
    major-minx@sol.dk

    SvarSlet
  28. Det bedste ved julen må være glæden ved at glæde andre.

    SvarSlet
  29. Jeg er ikke verdens mest julede person, men I år er det BEDSTE at fejre Julen med verdens bedste lille dreng: Tristan <3 han forstår det ikke helt, men pyt, minderne om hans første jul med Far, Farmor og Farfar vil bestå til evig tid!

    - Maj :D

    SvarSlet
  30. Det bedste er den gode stemning, der findes alle steder. Folk er bare gladere og i humør til hygge i december :-)

    SvarSlet
  31. Hej hej, det bedste ved julen er stemningen, alle de små lys der gløder om aftenen, duften af gran og brændte mandler og fridagene med verdens dejligste unger. (og gaverne... )

    Kh Lene (leneogbo(a)mail.dk)

    SvarSlet
  32. familiehyggen - og at man har tid til hinanden!

    SvarSlet
  33. Det bedste er hyggen - med venner og familie... tilsat lækkert knas! Haps!

    SvarSlet
  34. Det bedste ved julen er at kunne give ens nære og kære de julegaver, de har ønsket sig, julehygge med familien, god mad og så de Lebkuchen Netto plejer at have til jul, som jeg ikke har kunnet finde i år :(
    linelh86@hotmail.com

    SvarSlet
  35. Det bedste ved julen for mig er at hygge med alle forberedelserne og forventningen glæde til den store dag og al familie hyggen. Forventningens glæde bliver hvert år indfriet på alle punkter og tit mere til. :o) Julen er bare noget HELT specielt! :o)

    SvarSlet
  36. Det bedste ved julen er de mange mørke timer, hvor kalenderlys, adventslys, lyskæde i hjemmet og i gaderne lyser op. Bliver varm helt inden i, i den ellers kolde tid.

    SvarSlet
  37. Det bedste er uden tvivl hyggen med familien. I år er min søn stor nok til at vi rigtig kan se julekalender, så det NYDER jeg at vi alle kan samles om. Men konfekten og juleslikket er også højt på listen :) kh Pia

    SvarSlet
  38. Sikke en god konkurrence! Hvem kan ikke bruge et gavekort til Netto??
    Det bedste ved julen er følelsen af jul. Den der følelse: Man er lidt mere glad, man tillader sig selv at spise lidt mere usundt, man giver lidt flere julegaver... Man bliver bare så... Man bliver sgu så glad :D

    SvarSlet
  39. Hjemme hos os har vi en tradition med at alle forlader stuen, mens min far tænder juletræet. Selvom jeg og mine søskende for længst er blevet voksne, er det stadig julens bedste øjeblik når vi går ned ad trappen og ser min fars glade ansigt og det strålende træ <3

    lbp89@hotmail.com

    SvarSlet
  40. En kombination af duftene (gran og appelsiner med nelliker, glögg og julebag), ild i brændeovnen i kontrast med et råt landskab, helst med sne og blæst.

    OG selvfølgelig julekalender i flimmerkassen efter en lang dag, :)

    SvarSlet
  41. Jeg er også helt vild med deres æblejuice, især den med ingefær! Det bedste ved Julen er at familien er samlet og så selvfølgelig, hvis der er en, der pakker en gave ud, du har brugt lang tid på at finde :-)

    SvarSlet
  42. Det bedste ved julen... er alle lysekæderne rundt om i haverne... og hvis det bliver en hvid jul, den knirkende fornemmelse under skoene.
    Følger selvfølgelig ;-D

    SvarSlet
  43. Det bedste ved julen er altså at familien samles. I min familie ses vi sjældent pga afstand, men julen samler os altid :-)

    SvarSlet
  44. Det bedste ved julen er al hyggen med familie og venner. Samt den flotte udsmykning i form af lys rundt omkring i byen. Så hyggeligt! :)
    michala_90@hotmail.com

    SvarSlet
  45. Det er de ekstra hyggestunder med venner og familie :-) Samt alle de dufte der hører til julemad og juledag.

    SvarSlet
  46. Det bedste ved julen er duften af nybagte pebbernødder, samt æbleskiver og gløg!
    God jul til dig og alle dine læsere :-)
    ne948@hotmail.com

    SvarSlet
  47. Det bedste ved julen er hyggen med familien, allerbedst 1.juledag i nattøj, afslapning og masser af rester

    SvarSlet
  48. Det bedste ved julen er at se min datter åbne sine kalendergaver med det største smil og takke julemanden for de bedste gaver. At tælle ned sammen med datteren og at julehygge med lys, småkagebagning og lækkert mad.
    piagregersen@hotmail.com

    SvarSlet
  49. Det bedste ved julen er uden tvivl de mange hyggelige timer sammen med familien - og så selvfølgelig alt den lækre mad. :-)
    arenkild@hotmail.com

    SvarSlet
  50. det bedste ved julen er den gode mad og at være sammen med familie <3
    jenny c
    jennyclausen0809@gmail.com

    SvarSlet
  51. Det bedste ved julen er at vi som familie har mere tid sammen. Min mand har fuldtidsjob og sidder i byråd derudover og han rejser meget med hans arbejde. Men i julen har han altid fri og det nyder både jeg og vores tre børn ;-)

    SvarSlet
  52. Det bedste ved julen er glæden ved at give andre gaver - jeg ELSKER at forkæle andre med både julegaver, kalendergaver og advents gaver. <3

    /saraberg88@live.dk

    SvarSlet
  53. det bedste er hyggen og duften af gran
    marianne.lykke@gmail.com

    SvarSlet
  54. Det er svært der er så meget ved julen der er skøn men det bliver nok duft af gran og julebag samt familie hygge.

    SvarSlet
  55. Jeg deltager meget gerne.
    lki@lobe.dk

    SvarSlet
  56. Det bedste ved julen er duftene.
    tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

    SvarSlet
  57. Det bedste ved julen er at bruge penge på gaver
    Det værste ved julen er dog også at bruge pengene på gaver
    selinedam@hotmail.com

    SvarSlet
  58. Det bedste ved julen er kvalitetstiden med min familie. Elsker at vi bare hygger, laver mad, slapper af, går tur i juledagene. Det er langt fra hver dag at vi ser hinanden så det er så fedt når vi alle er samlet.
    Vi hiver stikket ud, nyder hinanden og den dejlige julemad.
    Min mail: Joyusone2000@yahoo.dk

    SvarSlet
  59. Det bedste ved julen er, at den samler familien!
    signe_n_a@hotmail.com

    SvarSlet
  60. Det bedste ved julen må være den stemning, der er i december.
    Det at gå nede i byen med julelysene tændt rundt omkring, at der er julemusik i radioen, at folk er ude og købe julegaver, der dufter af pebernødder og sådan(:

    Heidi N.
    minsodeskat@yahoo.dk

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet
  61. Det bedste ved julen er, at jeg ser min familie så meget over så kort tid :D

    SvarSlet
  62. Det bedste ved julen er de dage hvor tempoet er rigtig lavt og vi spiller spil og hygger os -uden at skulle bekymre os om hverdagens travlhed banker på :)
    leneskage@gmail.com

    SvarSlet
  63. Det bedste må være: Juleferie, gaver og ekstra meget hygge! :O)

    Mia
    missen.5@hotmail.com

    SvarSlet
  64. Det bedste ved julen er børnenes glæde over de små ting - fx i dag hvor nissen har "tryllet" mælken rød og skrevet sin navn med grødris på spisebordet. De bliver helt stumme af forbavselse og bagefter glade over, at nissen havde været på besøg :-)

    Marianne

    SvarSlet
  65. Det bedste er at glæde andre. At købe lige de gaver man ikke kan vente at give og glæde andre med :-)
    Det er en fantastisk følelse!

    SvarSlet
  66. Hej

    Super konkurrence :-) det bedste ved julen er at min søn trods 11 år gammel stadig glæder sig til juleaften, og at jeg kan samle hele familen 2 juledag til frokost, pakkespil mv. det er så hyggeligt.

    Lene
    lih@bladt.dk

    SvarSlet
  67. Det bedste ved julen er stemningen! Jeg glæder mig til fridage og bliver i godt humør af at købe gaver til dem jeg holder af. Og så selvfølgelig alle de skønne smage og dufte som hører julen til; citrus, kanel, vanille, nelliker osv.

    kumme.lund@gmail.com

    SvarSlet
  68. Min datters glæde over nissens drillerier og de små pakker den ligger rundt omkring!
    / voresalbum(a)hotmail.com

    SvarSlet
  69. Det er helt klart stemningen! Alle lysene, glæden og specielt børnenes forventning til noget helt fantastisk. Elsker julen :-)

    SvarSlet
  70. Det bedste ved julen er at give gaver.
    Jacobsen.betty@gmail.com

    SvarSlet
  71. Det bedste ved julen er helt klart den magi der er ved den for børn. Bare det at se ens datter finde en gave i strømpen om morgenen!

    louise.reenberg@live.dk

    SvarSlet
  72. HYGGE

    :)

    Vh Stephanie
    agf_fanen@hotmail.com

    SvarSlet
  73. Det bedste ved jul er det sammenhold det giver at have nogle traditioner sammen. Det er spændende hvordan hver familie har lige præcis DERES måde at fejre hele december på. At julen for mange helst skal være som den plejer pga. barndomsminder osv. Og at vi alle sammen samtidig kan have et fællesskab og hygge om de traditionelle ting som vaniljekranse, julehjerter, julekalender mm. (-:
    fido1212@hotmail.com

    SvarSlet
  74. Det bedste ved julen er lyden af knirkende sne, duften af juleand & smagen af klatkager. :)

    SvarSlet
  75. Det bedste ved julen er helt klart hyggen og den duft der altid spreder sig. duften af gran stearinlys der bliver pustet ud og julekagerne.
    Julen er bare skøn.

    -Anette
    Gruzlie(a)hotmail(dot)com
    anettesuniversdk.blogspot.dk

    SvarSlet
  76. Gaverne ;) Og mandariner :P

    charlottehansen83@hotmail.com

    SvarSlet
  77. Lækker giveaway, så skal der julemad shoppes :) Det bedste må være julehygge og julemad :)
    louisesilfverberg104@hotmail.com

    SvarSlet
  78. Julen er for mig nærvær med familien og dem jeg holder af, gode fester med veninderne og hygge med kæresten. Normalt med masser af frihed men i år med en bacheloropgave hængende over hovedet.

    Lise
    lisebundgaard(a)gmail.com

    SvarSlet
  79. Det bedste er den hygge og fred og ro der ligger sig over hele familien, når vi sætter os til bords d. 24. og bare nyder en god aften sammen. :)

    Eeyorenyk
    eeyorenyk(snabel-a)live.dk
    www.cautious.dk

    SvarSlet
  80. Det bedste ved julen er uden tvivl de hyggelige stunder med venner og familie - som oftest indeholder lidt lækkert til ganen :)

    Eva
    eva.casp(a)gmail.com

    SvarSlet
  81. Det bedste ved julen er klart alle lysene, som får en ellers kold og mørk måned til at være helt magisk :)

    SvarSlet
  82. Jeg synes det bedste er hele stemningen omkring juletid. Og hvordan man kan møde mennesker på gaden, som totalt spontant siger glædelig jul :-)

    /Heidi Christensen
    heidi1608(a)hotmail.com

    SvarSlet
  83. Det bedste ved julen er hyggen og lysene! At man mødes med famillie og venner, nyder de gode juleting sammen.

    Hilsen
    Bente

    SvarSlet
  84. det bedste ved julen er at se mine længe savnede bedsteforældre :) Sarah_busk@msn.com

    SvarSlet
  85. iihhh det kan jeg bestemt godt bruge!!
    jeg er med og håber sååå meget på at vinde! det bedste er da marcipan og nougat!

    Laila Jensen
    regnbuens@hotmail.com

    xxx for at jeg er den heldige!

    SvarSlet
  86. Jeg synes det bedste ved julen er, at man giver sig tid til at være sammen med sine kære, uden egentligt at skulle noget. Og så elsker jeg selvfølgelig alle de spiselige lækkerier, der hører julen til!

    sejejulli11@hotmail.com

    SvarSlet
  87. Haps haps haps. Evajj.au@gmail.com

    SvarSlet
  88. Det bedste ved julen er helt klart at se mine børns forventning og glæde :o))

    MVH Rikke
    (rikke@thiessen.dk)

    SvarSlet
  89. Det bedste er den hygge, der er hele december måned :)
    stine0610@gmail.com

    SvarSlet
  90. Først har helt det samme problem med Netto, synes altid der er flere ting i vognene end der står på listen :-)

    Det bedste ved julen er at se de små glæde sig og så være sammen med familien :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...