søndag den 25. maj 2014

Brunch med Cupcakemafiaen

Det var efterhånden ved at være længe siden vi sidst havde været sammen, så da Sabina foreslog om vi ikke snart skulle ses igen slog jeg til og inviterede alle de søde piger til brunch. Det blev en lidt sen brunch, da Line kom hjem fra ferie i nat, men ikke desto mindre var det super hyggeligt! Der kommer en masse billeder men ikke så mange opskrifter - kun et par stykker i løbet af ugen, og i modsætningen hvad billederne fortæller, så var Mini på armen af alle pigerne og charmede så meget som han kunne :o)

Det var som sædvanligt skønt at være sammen med dem allesammen og når det også væltede ind med skønne værtindegaver - ja, så kan man ikke brokke sig! Jeg glæder mig til at smovse chokolade, med udsyn til smukke blomster og Mini ved siden af med sine tykke lårbasser i korte bukser :o)

Æg, bacon og pølser, diverse oste og pålæg, hjemmebagte bagels, frugt, marmelade og hjemmelavet nutella.

 Små boghvede pandekager, yoghurt med frugtkompot og müsli samt banoffee muffins.

  Baby-selfie :o)


8 kommentarer:

 1. Ihh jeg bliver helt misundelig! Hvor ser det bare lækkert ud! Ja maden ser da også lækker ud ;) hihi Dejligt at i har haft en god dag i hinandens selskab og ja værtindegaver kan man ALTID bruge ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super hyggligt, og maden var - hvis jeg selv skal sige det - ganske udemærket :o) Ja, værtindegaver er altid godt!

   Slet
 2. Tak for dejlig mad! Var så mæt og stegt at jeg måtte hjem og have en morfar på sofaen, haha :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme :o) Åh, det ville jeg gerne have haft muligheden for - en morfar på sofaen - men det var der nogle små drenge som ikke syntes ;o)

   Slet
 3. Så godt billederne på Insta, det ser bare pragtfuldt ud - både maden og den lille :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det var super hyggeligt og ja, den lille - han er lige til at spise ;o)

   Slet
 4. WHAT?! How can I join that mafia!??!

  EMILIO!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, sorry - there are strict admission requirements, and even though we have never discussed it, I'm pretty sure boys aren't allowed ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...