Røget Makrelsalat
3-4 portioner
1 hel røget makrel*
1-2 dl græsk yoghurt**
saft fra 1/2 lime
lidt citronpeber
*Du kan også bruge filetter, men det bliver lækrest med en hel røget makrel
**2% eller 10%, eller skyr eller hvad du bedst kan lide
Pil makrellen, fjern ben og bræk den i mindre stykker. Hæld det i en skål sammen med halvdelen af den græske yoghurt, saft fra lime og citronpeber. Rør godt rundt og tilsæt evt. mere yoghurt indtil det har en passende konsistens. Stil på køl i en times tid eller indtil det skal serveres.
Lækkert, det elsker jeg også - faktisk alle slags fiskesalat - markel, ørred, tun, laks eller torskerogn, you name it. Og så lige lidt skyr, mayo, rødløg, krydderier og fx majs eller peberfrugttern :D Men især makrelen er god.
SvarSlet- Anne
Ja, fisk er godt - mere fisk er mere godt :o) Din udgave lyder også lækker, så det må jeg hellere prøve en dag :o)
SletUhhhmmm Jeg elsker røget makrel salat, laver selv en udgave med kogte æg, løg og purløg i.
SvarSletIntet mindre end fantastisk :-)))
Knus Låvise
Røget makrel er tossegodt :o) Det lyder lækkert med kogte æg m.m. i, det må jeg også hellere prøve :o)
SletDer var da lige en god idé til madpakken :-D tak
SvarSletDet var så lidt, skulle det være en anden gang :o)
Slet