torsdag den 22. maj 2014

Røget makrelsalat

Denne lille lækkerbisken er super god på lidt lækkert brød til en frokost eller serveret med lidt brød og eventuelt lidt salat som en nem forret. Den smager som om den er meget advanceret, men er i virkeligheden super enkel at lave - win, win :o)


Røget Makrelsalat
3-4 portioner
1 hel røget makrel*
1-2 dl græsk yoghurt**
saft fra 1/2 lime
lidt citronpeber

*Du kan også bruge filetter, men det bliver lækrest med en hel røget makrel
**2% eller 10%, eller skyr eller hvad du bedst kan lide

Pil makrellen, fjern ben og bræk den i mindre stykker. Hæld det i en skål sammen med halvdelen af den græske yoghurt, saft fra lime og citronpeber. Rør godt rundt og tilsæt evt. mere yoghurt indtil det har en passende konsistens. Stil på køl i en times tid eller indtil det skal serveres.



6 kommentarer:

  1. Lækkert, det elsker jeg også - faktisk alle slags fiskesalat - markel, ørred, tun, laks eller torskerogn, you name it. Og så lige lidt skyr, mayo, rødløg, krydderier og fx majs eller peberfrugttern :D Men især makrelen er god.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, fisk er godt - mere fisk er mere godt :o) Din udgave lyder også lækker, så det må jeg hellere prøve en dag :o)

      Slet
  2. Uhhhmmm Jeg elsker røget makrel salat, laver selv en udgave med kogte æg, løg og purløg i.

    Intet mindre end fantastisk :-)))
    Knus Låvise

    SvarSlet
    Svar
    1. Røget makrel er tossegodt :o) Det lyder lækkert med kogte æg m.m. i, det må jeg også hellere prøve :o)

      Slet
  3. Der var da lige en god idé til madpakken :-D tak

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var så lidt, skulle det være en anden gang :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...