onsdag den 28. maj 2014

Vi siger ikke farvel - men på gensyn!

Det var nemlig hvad vi valgte at sige i dag, "På Gensyn" i stedet for "Farvel". I dag havde junior sin sidste dag i dagpleje. Det var meget vemodigt, og vi kommer til at savne hans skønne dagplejemor helt vildt! (Vi har dog skrevet mini op dertil, så vi håber og krydser fingre for, at han kommer dertil, men det ved vi af gode grunde ikke endnu). Vi var inviteret til kaffe og medbragte selv kage - fordi jeg havde spurgt om jeg måtte tage den med - og fik sagt farvel til de andre børn og deres mødre og til vores skønne dagplejemor og hendes mand.

Junior gav naturligvis en gave til hende, og hun havde også været så sød at købe en til ham - så han fik et fotoalbum med en masse skønne billeder fra sin tid derovre og så en stor og farlig dinosaur, som han allerede elsker overalt på jorden :o)

Jeg får i øvrigt fornøjelsen af at have junior hjemme indtil 1. august. Vi havde kun skrevet ham op til én børnehave og fik tilbudt en anden fra 1. juni, som ligger rigtig dumt i forhold til hvor vi bor. Jeg snakkede med pladsanvisningen, som sagde at det jo ikke var sikkert, at der var plads på den vi gerne ville have, men dagen efter lå der et tilbud om start der 1. august. Det sagde vi naturligvis straks ja tak til. I følge vores dagplejemor plejer juni børn som regel først at starte efter sommerferien, men det var åbenbart ikke tilfældet ved os. I hvert fald fik vi helt tilfældigvis en dag at vide, at junior var skrevet op til at stoppe 31. maj! Men det var så fordi vi havde sagt nej, så dækker pasningsgarantien ikke mere, heller ikke selvom vores dagplejemor gerne ville have beholdt ham i juni måned. Jeg snakkede med en dagplejepædagog som gav mig ret i, at det ikke var nogen god idé at lade ham starte i en børnehave 1. juni for så at flytte ham kort tid efter... Summasummarum - 2 måneder hvor vi skal forsøge at få dagene til at gå!

Kagen som jeg havde med var forsøgt så børnevenlig som muligt, men ganske som forventet var det ikke noget for børnene, men til gengæld var forældrene glade ;o)


Kagen indeholdte

lyse lagkagebunde
flødeskum vendt med jordbærmarmelade
skiver af banan
Cream Cheese frosting


4 kommentarer:

 1. Christian startede også i børnehave pr. 1 juni og det var ikke det allersmarteste for ham. For når man har et barn der elsker rutiner, så nåede han knap at komme ind i dem, før end de blev lavet om pga sommerferie både herhjemme og i børnehaven.

  Jeg håber I bliver glad for jeres børnehavevalg til ham, og de to måneder går som også nok. Sig til Camilla, jeg har jo to der måske kan hjælpe med en aktivitestdag

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var lige netop også en af grundene til at vi valgte at gøre som vi gjorde - det ville være træls lige at komme ind i rutinerne, for så at skulle have ferie og SÅ flytte til en ny børnehave!

   Det er ikke utænkeligt at jeg tager imod tilbuddet - I bor immervæk næsten lige rundt om hjørnet :o)

   Slet
 2. Lækker kage! Synes efterhånden jeg er ved at have et anstrengt forhold til pladsanvisningen, men hvis der ikke er plads, så er der ikke plads desværre. Det er nok også derfor vi først har fået tilbudt plads til Theresa i dp fra d. 1/8, hvilket overhovedet ikke passer godt med at jeg går fra barsel 7/7, så jeg skal muligvis til at bruge al min ferie på at gå hjemme med hende indtil hun kan starte. Så jeg kender det kun alt for godt, det med at skulle få dagene til at gå også med 2 unger hjemme... Vi må komme ud og besøge jer en dag, så hanker jeg op i den store også og så kan vi sende drengene ud i haven ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, pladsanvisningen er heller ikke mit favoritsted i verden! Det lyder bestemt ikke så praktisk med Theresa og afslutning af barsel osv! I er naturligvis altid velkomne og måske kan vi finde ud af noget med hende ovenover også :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...