lørdag den 27. september 2014

69. kage: Piratskibet Tumle fra Jake og Ønskeøens Pirater

Jeg har lige lavet en kage til en lille dreng, som jeg håber han kunne lide. Han var blevet lovet en kage med Tumle - Piratskibet fra Jake og Ønskeøens Pirater. Hans mor og far regnede med en firkantet kage med et billede, men det var ikke hvad lille Malthe mente, så jeg havde i sidste uge hans far, som jeg kender fra Lyserød Lørdag, i røret i lettere panisk tilstand. Han mente nemlig ikke, at hverken han eller hans kæreste have evnerne, så jeg tilbød naturligvis at hjælpe.

Der er naturligvis taget lidt kreative friheder (jeg skulle jo også være sikker på ikke at blive anklaget for plagiat ;o), men da jeg spurgte Victor her til morgen, om han kunne se hvad kagen forestillede var han slet ikke ikke i tvivl om, at det var Tumle, og så var jeg glad :o) Carsten - faren - blev også meget glad, da han hentede den, så jeg håber meget, at Malthe også blev glad for den.

Jeg var som sædvanligt ikke 100% tilfreds, men nu har jeg heller aldrig lavet et piratskib før, og al begyndelse er jo som bekendt svært, men i det store hele er jeg tilfreds med kagen. Beklager i øvrigt på forhånd de mange billeder. Der er i øvrigt ikke nogle figurer på, for der havde de allerede købt nogle.

Kagen indeholdte chokolade mudcake og IMBC smagt til med mørk chokolade.

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak :o) Jeg var egentlig også ganske godt tilfreds

   Slet
 2. Hold kæft hvor er den sej! Ja undskyld sproget - men det er da en drømmekage! ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det er helt okay med sproget - især når det er positivt :o) Han blev også meget glad for den efter hvad jeg har hørt :o)

   Slet
 3. Det er godt nok flot! Stor respekt herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det var også et stort arbejde!

   Slet
 4. Har lige kigget lidt rundt omkring, og nøj hvor er det da godt nok fantastisk hvad du kan kage-kreere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg prøver i hvert fald :o)

   Slet
 5. Den blev da vildt flot :) man er nok aldrig tilfreds, men der er alligevel ikke noget bedre end at se børnenes begejstring :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Nej, jeg gør i hvert fald ikke - men må indrømme, at denne faktisk var tæt på. Jeg ville gerne have set ham i hovedet da han fik den, men ja - børnenes begejstring er det bedste!

   Slet
 6. Den er altså for fed! Men hvordan i alverden har du lavet den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) den er bare lavet af chokoladekage, som er skåret ud og formet nogenlunde, derefter smurt op med smørcreme og så overtrukket med fondant i små stykker

   Slet
 7. Den er altså for fed! Men hvordan i alverden har du lavet den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, jeg havde slet ikke set din kommentar, og du ser nok heller ikke denne. Men kagen er bygget op af chokoladekage og chokoladesmørcreme i lag. Smurt op med smørcreme og pyntet med fondant. Det var en lang og til tider frustrerende proces :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...