torsdag den 11. september 2014

Store fremskridt!

Det går rigtigt stærkt med Mini i øjeblikket! Han lærer nye ting hele tiden, og for nyligt blev han truet med udelukkelse fra mødregruppen, da de mener, at han er for dygtig! Men der er jo det med børn, at det varierer SÅ meget hvornår de kan hvad og i hvilken hastighed de udvikler sig fysisk. Fx. fik han sin først tand, da han var 4 1/2 måned, mens storebroren var 6 1/2 måned.

Men på det seneste har han: lært at sidde, at kravle, at rejse sig op på knæ ved ting og at række med det yderste af sine små fingre op at tage ting der måtte være udenfor kanten af sofabordet, samt fået tand nummer 3 :o) Han elsker at kigge på sin storebror, og heldigvis er det meget gensidigt - junior er meget begejstret for sin lillebror! Det er så sødt nede i børnehaven, der siger han: se, jeg har en baby!

Børnehaven går i øvrigt stadigvæk super godt, og de er enormt søde til at fortælle lidt om højdepunkterne, når jeg kommer og henter ham.
4 kommentarer:

 1. Seje Mini - hvor er han god! (og sød!)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, han er ret god ... og meget sød :o)

   Slet
 2. - og sikke nogle store, smukke øjne de begge har - de er da ikke til at stå for dine dejlige, vakse børn. Der har din mand fået et par fine legekammerater :-)
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, de er ikke til at stå for mine smukke drenge :o) Jeg er sikker på, at de kommer til at hygge sig enormt alle 3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...