mandag den 22. september 2014

Så er det snart tid til Lyserød Lørdag

Ja, det nærmer sig igen den tid på året, hvor der er Lyserød Lørdag. I år vil Cupcakemafiaen atter været at finde på Nytorv i Aalborg, hvor vi sælger lækre hjemmebagte cupcakes. Vi har i år været succesfulde i at få en del sponsorer, men som altid er det ikke alt vi har kunnet skrabe ind. Dog vil det som tidligere være ALT hvad der kommer i kassen lørdag d. 4. oktober, der ryger direkte i indsamlingsbøtterne. Dvs. vi 5 piger betaler selv for de ting, som vi ikke har fået sponsoreret.

Der har været meget snak om priserne på vores kager, men vi regner helt bestemt med, at prisen bliver som den plejer. Det ville naturligvis være skønt hvis vi kunne hæve priserne og stadigvæk sælge alle kagerne, men vi er bekymrede for om det kan lade sig gøre, og derfor bliver det som det plejer.

Til gengæld vil der i år med stor sandsynlighed være mulighed for at købe en kop kaffe samtidig, og så har min søde svigermor været ved at lave nogle fine vimpel-ranker, som vi pynter op med, men også sælger, hvis der er nogle der skulle have lyst.

Husk nu, at hvis du læser dette indlæg og kommer forbi lørdag d. 4., så sig til og giv dig til kende :o) Vi vil så gerne hilse på jer læsere, men ved også, at en del af jer ikke rigtigt vil indrømme det.

Håber vi ses!4 kommentarer:

 1. Super initiativ! Ville ønske at jeg boede i Ålborg men det gør jeg desværre ikke. Håber i får solgt en masse kager :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Vi synes også godt om det, og håber bestemt, at få solgt en helt masse kager!

   Slet
 2. Held og lykke med salget - synes det er så fint et stykke arbejde I gør! Jeg får nok et glimt af boden, inden jeg hopper på bussen mod en aftenvagt, hvis den står det sædvanlige sted ;-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ej, du bliver da lige nødt til at planlægge det en lille smule, så du også kan nå at svinge forbi bogen og ikke kun se den i forbifarten :o) For vi står samme sted, og jeg er sikker på, at der er lidt kollegaer, der ville sætte pris på en cupcake?!?

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...