torsdag den 2. juli 2015

84. kage: Enkel kage med pom-pom skiver

Jeg synes jeg laver kager hele tiden i øjeblikket, og naturligvis er jeg bagud med at blogge om dem. For et par uger siden var jeg til en rigtig dejlig fest hos min søde svigerinde, som havde rund fødselsdag. Hun holdt en pige-fest, fyldt med skønne kvinder og det var bare en super god aften. Hun havde bedt mig om at lave en kage i dagens anledning, og sendte mig et inspirationsbillede. Resultatet blev som altid ikke helt så pænt, som inspirationen, men jeg synes nu alligevel det var en meget sød kage. På billederne kan man ikke så godt se det, men kagen var egentlig sprayet med perlemor.

I øvrigt præsenterede hun os allesammen og sagde om mig, at jeg var familiens kulinariske ekspert og konditor mester eller noget lignende, men da hun så fortalte at jeg arbejdede med noget med VVS var alle naturligvis flade af grin ;o)

Kagen indeholdte kakaobunde, champagnemousse og jordbærmousse med stykker af friske jordbær. En ret lækker og sommerlig frisk kage :o)4 kommentarer:

 1. Så fin den er! Det er jo heller ikke til at forstå, at én person kan rumme både smukke kager og mad + VVS (og alt muligt andet), så det er bare et kompliment!

  God sommer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Haha, du er sød :o) Nej, det er jo slet ikke til at forstå ;o)

   Slet
 2. Så fin altså! :-D jeg elsker din kagestil, jeg synes du formår at putte personlighed i alle kagerne uanset udseende og det beundre jeg! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - du er sød :o) Jeg kan nok ikke helt se det, men måske du har ret :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...